Am lucrat ca muncitor necalificat la o societate comerciala dar pe functia de vinzatoare ,impreuna cu alte doua vinzatoare si am fost scoase lipsa in inventar cu o suma consistenta.Mentionez ca la primul inventar am semnat procesul-verbal deoarece am crezut ca este o problema de calculator.Ce sanse sunt de a cistiga procesul.Rog raspuns .
Buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mine ,am pierdut procesul in prima instanta si cred ca o sa pierdem si la recurs .cea ce vreau sa va intreb este cum isi va recupera firma prejudiciul de la mine. Mentionez ca momentan nu am un loc de munca.
Daca veti pierde si in recurs, atunci prejudiciul se poate recupera fie executarea silita a bunurilor mobile sau imobile aflate in proprietatea dvs , in lipsa unor venituri.
Gestiune
narcidani
buna ziua! in data d 19.09.2011 mam angajat in functia de lucrator gestionar la o firma,cu 5 zile inainte mai precis in 14.09.2011 am fc un inventar iar in ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune
anemona2
am lucrat la o firma vanzatoare impreuna cu un coleg.la inventar am iesit minus si acum trebuie sa platim.O parte din el.Poate a furat colegul..sau sefa si ea ... (vezi toată discuția)