Am lucrat ca muncitor necalificat la o societate comerciala dar pe functia de vinzatoare ,impreuna cu alte doua vinzatoare si am fost scoase lipsa in inventar cu o suma consistenta.Mentionez ca la primul inventar am semnat procesul-verbal deoarece am crezut ca este o problema de calculator.Ce sanse sunt de a cistiga procesul.Rog raspuns .
da, s-a mai facut un inventar la o luna de zile si din pacate s-a constatat o noua lipsa,avind in vedere ca sistemul informatic de gestiune cadea foarte des,nu se scanau sau apareau cu pretul 0,o alta vinzatoare de la alt magazin intra in sistem si ne spunea ce vinzare avem,cu toate ca acest lucru nu este normal,la primul inventar ni s-a spus ca ar fi o gresala din sistem si noi am semnat primul proces-verbal,cu toate ca am dat declaratii ca nu suntem de acord cu aceasta lipsa.
si cum as putea convinge instanta daca magazinul nu era prevazut cu camere de supraveghere,sistem de alarma si nici bodyguard si lucram 13h pe zi(adica faceam si pe paznicul si vindeam , primeam marfa si nu puteam sa ne predam de la una la alta gestiunea deoarece aveam foarte multa marfa in magazin si in depozit care era la fel de mare ca magazinul.Credeti ca am putea convinge instanta cu aceste lucruri?
dar cum as putea proceda sa imi pot demonstra nevinovatia,cind suntem al treilea rind de vinzatoare si toate au patit acelas lucru.Credeti ca un avocat ne-ar ajuta sau nu?
Gestiune
narcidani
buna ziua! in data d 19.09.2011 mam angajat in functia de lucrator gestionar la o firma,cu 5 zile inainte mai precis in 14.09.2011 am fc un inventar iar in ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune
anemona2
am lucrat la o firma vanzatoare impreuna cu un coleg.la inventar am iesit minus si acum trebuie sa platim.O parte din el.Poate a furat colegul..sau sefa si ea ... (vezi toată discuția)