avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost scoase lipsa la inventar cu o suma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost scoase lipsa la inventar cu o suma consistenta. Ce sanse sunt de a castiga procesul?

Am lucrat ca muncitor necalificat la o societate comerciala dar pe functia de vinzatoare ,impreuna cu alte doua vinzatoare si am fost scoase lipsa in inventar cu o suma consistenta.Mentionez ca la primul inventar am semnat procesul-verbal deoarece am crezut ca este o problema de calculator.Ce sanse sunt de a cistiga procesul.Rog raspuns .
In acest sens, veti formula o cererea pentru acordarea unui nou termen in vederea angajarii unui avocat .. model de cerere :

DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnatul .............................., in calitate de reclamant sau parat in dosarul nr. ........ al acestei instante, cu termen de judecata la data de ...........,

Formulez:

Cerere de amanare a judecarii cauzei, pentru urmatorul motiv: ........................ .

In drept, imi intemeiez cererea pe dispozitiile art. 156 alin.1 C proc. civ.

Data .............
Semnatura .............

DOMNULUI PRESEDINTE AL .................

aceasta cerere o depun la registratura sau o inminez presedintelui in timpul sedintei.Multumesc
Nu mai este timp pentru depunerea la registratura .. in acest caz, la termenul de judecata veti merge cu cererea in fata completului de judecat si veti solicita un termen de amanare pentru angajarea unui avocat.
in legatura cu ce va-m adus la cunostinta din cazul meu imi puteti da o raza de speranta,avind in vedere ca eu ma judec la ei cf.art.284alin.2 din CM.
Ultima modificare: Luni, 3 Septembrie 2012
creata78, utilizator
Trebuie sa combateti argumentele angajatorului ca datorita dvs si colegeleor dvs s-a cauzat acel prejudiciu .... dupa primul inventar s-a mai facut un inventar?

Alte discuții în legătură

Gestiune narcidani narcidani buna ziua! in data d 19.09.2011 mam angajat in functia de lucrator gestionar la o firma,cu 5 zile inainte mai precis in 14.09.2011 am fc un inventar iar in ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune anemona2 anemona2 am lucrat la o firma vanzatoare impreuna cu un coleg.la inventar am iesit minus si acum trebuie sa platim.O parte din el.Poate a furat colegul..sau sefa si ea ... (vezi toată discuția)
Urgenta majora ...va rog mult ajutati-ma! Beauty Beauty Buna ziua Poate fi una dintre cele mei lungi ore din viata mea...fapt concret:astazi am fost cercetata impreuna cu o colega privind lipsa din gestiunea ... (vezi toată discuția)