Am lucrat ca muncitor necalificat la o societate comerciala dar pe functia de vinzatoare ,impreuna cu alte doua vinzatoare si am fost scoase lipsa in inventar cu o suma consistenta.Mentionez ca la primul inventar am semnat procesul-verbal deoarece am crezut ca este o problema de calculator.Ce sanse sunt de a cistiga procesul.Rog raspuns .
Buna ziua.am si eu o intrebare daca mi-am dat demisia de la locul de munca de ex.pe 22 si am inceput in alta parte pe 28 am continuitate ,mai exact pot sa beneficiez de indemnizatie pt .copil?
Nu aveti continuitate daca data incetarii vechiului c.i.m. este 22 si data inceperii activitatii la noul angajator este 28.
Insa, in speta, veti beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului chiar daca aveti aceasta perioada lipsa.
OUG 111/2010:
Art. 4
(1) In calculul celor 12 luni prevazute la art. 2 alin. (1) se includ si fractiunile de luna in care s-au realizat venituri supuse impozitului, precum si cele in care solicitantii s-au aflat in situatiile prevazute la art. 2 alin.(5) si (6), considerate luna intreaga.
(2) Prin fractiune de luna se intelege efectuarea a cel putin jumatate din zilele lucratoare din acea luna in care persoana indreptatita a realizat venituri supuse impozitului ori s-a aflat in una sau mai multe dintre situatiile prevazute la art. 2 alin. (5) si (6).
(3) Prin exceptie, se accepta ca de cel mult 3 ori fractiunea de luna sa fie constituita dintr-un numar mai mic de zile lucratoare decat cel prevazut la alin. (2).
....
@ Interventie moderator
Va rog sa postati problema dvs in sectiunea Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor .
Buna ziua,m-am confruntat recent cu o problema, daca ma puteti lamuri ,ca nu am inteles nimic din ce mi-au explicat cei de la anaf:In anul 2006 am avut contract de inchiriere apartament 2 cam. pe perioada 2006-2007 si 2007-2008 la care am platit impozitul cerut de anaf,astazi m-am trezit cu scrisoare de la anaf ca trebuie sa platesc cass deoarece atunci nu am platit.Mentionez ca mama care este proprietara apartamentului este pensionara.,Este normal ca dupa 9ani sa ma oblige sa platesc cass?
Gestiune
narcidani
buna ziua! in data d 19.09.2011 mam angajat in functia de lucrator gestionar la o firma,cu 5 zile inainte mai precis in 14.09.2011 am fc un inventar iar in ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune
anemona2
am lucrat la o firma vanzatoare impreuna cu un coleg.la inventar am iesit minus si acum trebuie sa platim.O parte din el.Poate a furat colegul..sau sefa si ea ... (vezi toată discuția)