ptar a scris:
@elga50 - nici nu ma gandeam la ancheta dar am vazut ca insistati desi am spus clar ca nu ma intereseaza decit aspectul initial: legalitatea cererilor facute de firma de administrare si presedintele asociatiei. [....]
Daca puneati in mesajul de la inceput si ceea ce v-am subliniat eu, ne lamuream mult mai repede, fara intrebari inutile. Ati vorbit pe tot parcursul discutiei numai despre firma de administrare, nu si ca presedintele ar fi implicat.
Presedintele are dreptul sa ceara actul de proprietate, daca acest act nu a fost depus niciodata. El comunica administratorului datele folositoare acestuia pentru calculul cotei de intretinere. Dar in niciun caz nu ii da copii de pe actele de proprietate si cu atat mai putin administratorul nu poate solicita proprietarilor aceste acte, asa cum v-am spus de la bun inceput.
Nu va suparati pe mine, dar utilizatorii, uneori, dau informatii incomplete asupra problemei si noi punem intrebari suplimentare, intuind o anumita nuanta a situatiei de principiu.