am primit o comunicare in data de 08.08.12 ca potul care il ocup se desfiinteaza dar nu din motive economice ci pentru ca asa a hotarat consiliu firmei,vreau sa intreb daca am dreptul la cele 4 ore de munca sau nu deoarece mi sa spus ca nu e cazul decat daca era concediere colectiva
Exact .. insa verificat daca exista vreo prevedere referitoare la reducerea timpului de munca in perioada preavizului acordat pentru concediere in cele trei documente mentionate de mine mai sus .. in caz ca nu exista, atunci va trebui sa mergeti la serviciu 8 ore/zi.
In practica, exista angajatori care decid ca nu este necesara prezenta la munca a salariatilor concediati pe perioada de preaviz , fara a le fi afectate drepturile salariale .. insa acest lucru este la latitudinea angajatorilor .
daca in CIM nu este specificat primirea tichetelor de masa si totusi primeam pana la primirea comunicarii firma este obligata sa imi dea in continuare? va intreb asta pentru ca am fost anuntata ca nu sunt obligati atata timp cat in CIM nu apare chiar daca am primit pana in acel moment
Preaviz somaj
danabunea
Daca firma da pe cineva in somaj, in cele 20 de zile lucratoare de preaviz persoana trebuie sa vina intreg programul la servici sau mai este valabila chestia ... (vezi toată discuția)