avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... durata orelor de munca in preaviz la concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

durata orelor de munca in preaviz la concediere

Buna ziua,

am primit o comunicare in data de 08.08.12 ca potul care il ocup se desfiinteaza dar nu din motive economice ci pentru ca asa a hotarat consiliu firmei,vreau sa intreb daca am dreptul la cele 4 ore de munca sau nu deoarece mi sa spus ca nu e cazul decat daca era concediere colectiva
Cel mai recent răspuns: marianams70 , utilizator 16:18, 17 August 2012
am inteles.....multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz somaj danabunea danabunea Daca firma da pe cineva in somaj, in cele 20 de zile lucratoare de preaviz persoana trebuie sa vina intreg programul la servici sau mai este valabila chestia ... (vezi toată discuția)
Se inchide firma - angajatul ce drepturi are zackyty11 zackyty11 in urma anuntului ca se inchide firma, ca si angajat de ce drepturi pot sa beneficiez: program redus de la 8 ore la 4 ore, presupunand ca imi caut de ... (vezi toată discuția)
Demisie dupa concediul de maternitate onix1234 onix1234 Sunt in CIC de cateva luni, dar vreau sa ma intorc mai repede de 1 an pentru a demisiona. Daca voi fi in preaviz, voi putea sta la program redus din 8 ore la 6 ... (vezi toată discuția)