avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tulburarea linistii publice
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tulburarea linistii publice

Exista vreo lege care sa interzica tulburarea linistii publice intre orele 21-9 si 13 - 17? Mentionez ca am un bebelus care nu poate dormi dupa-amiaza din cauza galagiei.
Mai adaug ceva.
Ati postat la Asociatii de proprietari.
Poate ar fi o idee sa va adresati la sectiunea drept civil unde avocati va pot sfatui in materie. Subiectul dvs. nu tine de asociatii de proprietari. Asociatia nu are cum sa va ajute, nu au posibilitatea de a amenda comportamente de acest gen.
:offtopic:
@costica33
Cu toata simpatia pentru sfaturile utile pe care le-ati postat, am sa va rog sa editati posturile si sa nu scrieti unul dupa altul, daca al Dv. este ultimul, adica daca nu vi s-a raspuns intre timp, da?
Scuze, nu am cunoscut aceste aspecte.:sorry:
Da studentii pardon vitele cand dorm ? Dati o raita pe la DOMO/Altex etc si cumparati aparatura audio cu cati mai multi Wati (peste 400 recomandabil) si musai sa aiba subwoofer (bas), studiati cand dorm stud.. pardon vitele (probabil cand se crapa de ziua) si BUBUITILE niste heavy metal. Daca vine politia NU DESCHIDETI usa ca n-au ce sa va faca. Dupa un tratament saptamanal va rog sa postati rezultatele. Nu uitati, > 400W, bass puternic nu faceti compromisuri eventual apelati din mica publicitate la cineva care sonorizeaza nunti. Ce credeti ca aia sunt Superman si nu dorm ?
Cate camere aveti ? In toate fac scandal ? Vedeti ca exista dopuri de urechi (de ex [ link extern ] .
Vorbiti cu un instalator sa va puna un robinet pe coloana de apa ca atunci cand fac scandal sa le opriti a doua zi apa (ganditi-va ce mirosuri face un wc ce deserveste 5 animale), dvs nu le spuneti nimic pana vor face o corelatie intre zgomot si lipsa apei.
Ultima modificare: Vineri, 6 Noiembrie 2009
gamezcdr, utilizator
Cu heavy metal trezeste toti vecinii si asta nu-i frumos.... :)
Cu robinetul, hm! ar opri si apa celorlalti si nu e greu de descoperit unde e hiba, ar putea avea probleme cel putin cu asociatia, daca nu chiar cu vecinii ceilalti de mai sus (nu galagiosii).
Dopurile de urechi rezolva problema partial, intrucat vibratiile din ziduri nu pot fi atenuate.

Alte discuții în legătură

Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)
Reclamatie liniste bloc liliana_grebanus liliana_grebanus Recent am aflat ca am fost reclamarta ca nu mentin linistea in bloc, de catre doamna care locuieste sub apartamentul meu. As dori sa stiu si eu: care este ... (vezi toată discuția)
Statut chirias/vecini galagiosi LPavel LPavel Buna ziua, locuiesc la bloc cu chirie iar papartamentul de deasupra mea este locuit tot de chiriasi. Acestia s-au mutut recent si au un copil de circa 5 ani. ... (vezi toată discuția)