avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Consumul de Cannabis. (Urgent! maine merg la Cluj pt. ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Consumul de Cannabis. (Urgent! maine merg la Cluj pt. interogare)

Buna ziua,
Problema e in felul urmator. O persoana ce vindea cannabis a fost prinsa de catre autoritati, eu am fost chemat ieri sa dau o declaratie pentru ca si eu sunt luat in vizor de catre autoritati (pentru ca am cumparat cannabis de la acea persoana) Am fost chemat ca si martor la un caz penal. Am dat o declaratie si maine, ne duc autoritatile la Cluj pentru ce mai exact nu stiu :| Nu mi s-a spus. (la DIICOT banuiesc)

Acum urmeaza asa, sunt la prima fapta penala! Niciodata nu am avut probleme cu potilia. Singurele probleme cu legea au fost niste amenzi pe autobuz.
Eu in declaratia mea am recunoscut ca am cumparat cannabis de la acea persoana, am recunoscut ca sunt consumator, am recunosc ca am consumat cu cateva persoane care sunt in acest caz, practic am recunoscut totul. Nu am vrut sa mintesc sau sa tin partea inculpatului.

Deci, eu maine merg la Cluj, as avea nevoie foarte mare de un avocat pentru aceasta problema ? imi e destul avocatul din oficiu ? pot sa-l cer ? daca da, cum se procedeaza ?

Ce pedeapsa as putea primii dupa rezolvarea acestui caz ? Tinand cont ca mi-am recunoscut toate problemele si sunt la prima fapta.

Am citit legea, am vazut ca consumul de droguri se pedepseste cu inchisoarea de 2 la 5 ani. Pot sa fac inchisoare ?
Ultima modificare: Joi, 23 August 2012
IonutQ, utilizator
Cel mai recent răspuns: Rasta man chant , utilizator 13:19, 18 Decembrie 2016
Pentru 2,5 g de ganja sacrosfinta legea romana te inchide sai te ia cum vor iei si cri din partid care fura romania intreaga ce le face???Asta i legge??? Nu sant mindru sa fiu Roman traiesc in Italia si aici pana la 5grame e considerat consum propriu si nu pot sa te bage in tribunale si parnaie ganja Este medicina si nu drog...stiati va drugs in englesa inseamna medicina???!!! Ne place iarba indoor purple kush, og kush, black cream, Lemon haze , cream mandarine, White widow, amnesia, Apple haze...multe su gust de fructe dulci... Rad cand citesc ca in ro e considerat drog de risc si it i vinde tutun si alcol la greu.... Stiati ca mi puteti muri da fumat iarba pot i fuma pana. Mi mai pot i de fuame Asta i riscul fuamea....Hahahahaha in romania e fuame si Puate deacea romani nu vor sa fumeze ca sant deja morti de fuame si cand tie fuame nu poti gindi.... Se gindeste cu burta plina nu guala..... Romania merita da ramana in saracie ca lumea de acolo e ignoranta analfabeti si idioti farà cultura farà stiinta farà minte ca un saracie Prost ramai si farà sa ti dai seama.... Meritati sa fiti sclavizati Pentru ca nu aveti cuaie meritati sa traiti in saracie Pentru ca santeti farà vointa sa fiti uniti si sa luptati Pentru libertate..... Nu stiti ce inseamna sa fii Liber Pentru ca at i crescuti ca Sclavi si escavitatea credeti cai libertate.... Freedom for all creatures.... Fight the power

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor-suspect in cazul de trafic de droguri edward42 edward42 Am avut tangente cu un traficant cannabis. Am fost adus in calitate de martor, am declarat tot ce aveam de declarat, si am recunoscut ca am consumat ... (vezi toată discuția)
Detinere de droguri pentru consum propriu marius82 marius82 Am fost inregistrat telefonic cand am vorbit cu un traficant de droguri (cannabis) care a fost prins si am fost sunat de catre un comisar, m-a chemat la sectie ... (vezi toată discuția)
Consum de droguri de mare risc, cum trebuie sa procedez? doruvictor doruvictor Am fost prins in cadrul unui festival de muzica de langa orasul X cu o mica cantitate de cannabis (sub jumatate de gram), in timp ce imi faceam o tigara cu ea. ... (vezi toată discuția)