Avecon a scris:
Speta mea: magistratul doctorand are o cauza cu indrumatorul lui in calitate de avocat al unui inculpat; ideea era sa nu te intalnesti cu el inafara cadrului procesual si ca trebuie sa te abtii pentru ca un observator rezonabil ar vedea ca nu esti impartial. M-am incurcat un pic. Maxima a fost ceva cu "toate locurile au martori" , mi-a placut si am scris frumos, zic eu.
Comisia 3 nu a fost foarte prietenoasa, am inteles ca ne-a tinut mai mult; imi trebuie 8, am emotii mari daca il iau. Nu am fost cel mai inspirat la raspunsuri. Pana duminica o sa mor lent.
Bafta tuturor!:luck:
===================================================================
la proba asta, avand in vedere ca nu exista bareme si criterii, impresiile se schimba cu fiecare zi ce trece de la sustinerea interviului, daca la inceput ai impresia ca a fost bine, pe masura ce trec zilele incep indoielile, si pana la rezultate ajungi sa ti se para ca ai calcat in strachini in fata comisiei
am fost si eu prevenita ca se va intampla asa, evident ca s-a verificat, de la interviu am iesit optimista,iar la vreo 2 ore , eram pe drum spre casa si a inceput sa ma macine indoiala, si zi dupa zi, era tot mai rau, am sustinut interviul in a doua sau a treia zi, si am asteptat o saptamana dupa rezultate
e firesc , e uman, nimic din ceea ce spun eu acum nu schimba starea celui care asteapta, concursul e serios, de calibru mare, miza pe masura, dar si rasplata va fi la fel
pana una-alta, bucurati-va de rezultatele pe care le-ati obtinut pana acum, de faptul ca v-ati castigat dreptul de a ramane in competitie, fiti constienti de importanta si valoarea punctelor pe care le-ati adunat, oricare dintre voi intruneste conditiile de a fi acolo, doar ca nu sunt decat 200 de locuri, bucurati-va si de asteptare, e adrenalina 100%
Doamne-ajuta !