Va solicit sfaturile in urmatoarea problema.
Va multumesc pentru raspuns, dar ...
Sper sa nu mi-o luati in nume de rau, dar ...
Va multumesc pentru raspuns,
Am citit cu atentie ...
Totusi....
Multumesc pentru opinia dvs., nu face decat sa-mi intareasca convingerea ca ...
Va respect opinia, si sper ca nu va suparati daca va spun ca totusi ....
Scorul a devenit din nou egal ! Se pare ca va trebui rejucare !
Spuneti ca pe viitor voi fi nevoit sa cer acordul mamei in orice voi intreprinde legat de copil. Trebuie sa va contrazic: din momentul pronuntarii incuviintarii adoptiei micutului de catre sotia mea, mama in acte va fi sotia, mama naturala pierzandu-si drepturile asupra copilului. Dupa cum stiti, dupa legalizarea hotararii judecatoresti de incuviintare a adoptiei se va emite de catre starea civila un nou certificat de nastere cu numele meu si al sotiei mele; vechiul certificat va fi pastrat in arhive, avand pe el o mentiune referitoare la emiterea celui nou.
Va respect opinia, si sper ca nu va suparati daca va spun ca totusi procesul de incredintare mi se pare fortat...
.
Repet, fara a fi cinic, pe mama naturala nu o intereseaza micutul, vrea sa scape cat mai repede, declarandu-l adoptabil, fara pretentii de nicio parte
Va rugam sa ne scuzati daca in jocul dv. de-a consultatia juridica nu am avut bunul simt sa facem o sedinta si sa ne punem de acord.
Am avut 2 instalatori cu pareri diferite, ba ca schimbam teava, ba ca nu ajunge, ba ca spargem peretele, ba ca sa-l lasam asa... nu am cunostinte de instalatii, dar credeti ca nu am rezolvat nici azi? Ca n-am stiut sa iau o decizie?
~ final discuție ~