avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Modificare program vizitare copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Modificare program vizitare copil

Buna ziua,am o intrebare:in urma unei sentinte definitive si irevocabile sa stabilit un program de vizitare pt minor de 3 ani( rezultat in urma unei relatii de concubinaj,)numai in prezenta mamei.Tatal in permanenta plecat in strainatate,cu multe condamnari pt talharie si furt,revine sporadic in tara...nu mai este de acord cu programul in prezenta mamei si dupa 7 luni de la sentinta cere modificarea sentintei cu luare la domiciliu!intrebarea este ce sanse are sa castige,daca mama detine toate actele care dovedesc ca a fost condamnat,o inregistrare telefonica in care recunoaste ca din cand in cand prizeaza cocaina!sant acestea probe la dosar?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: tinatinatina , utilizator 15:14, 7 Septembrie 2012
MULTUMESC dnule Martonze,eu cred ca atunci cand e vorba de unul sau mai multi copii care sunt rupti din noi si am da totul sa le fie bine,merita sa luptam cum putem mai bine!Exista oameni care au darul de a face rau..carora nu le pasa nici de proprii copii si atunci nu trebuie sa stam cu mainele incrucisate!Desi am avut discutii cu mai multi avocati si legal am cateva indicii favorabile,am postat pe acest forum povestea mea ,tocmai fiindca aici intalnesti oameni cu povesti asemanatoare si ai ce sa inveti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizitare minor tinatinatina tinatinatina Consumul de droguri recunoscut de catre tata(exista inregistrare telefonica in acest sens),condamnare pt talharie(pedeapsa executata),neplata pensiei ... (vezi toată discuția)
Modificare program de vizitare lidiaddd lidiaddd Buna ziua, minor nascut in 2009 dintr o relatie de concubinaj !,Tata infractor si angrenat intr o alta relatie.Mama afla adevarul dupa nasterea copilului ... (vezi toată discuția)
Proces încredințare minor. sunt obligată să respect ordonanța președințială? Alexandrina83 Alexandrina83 Bună ziua, sunt o mamă disperată care încearcă din toate puterile sa își salveze copilul, si nu știu unde si cum sa cer ajutor datorită corupției ... (vezi toată discuția)