avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă Recuzare judecator - judecator aflat in dusmanie cu ...
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

Recuzare judecator - judecator aflat in dusmanie cu avocatul partii

Cine poate sa imi trimita practica judiciara in cazul recuzarii unui judecator pe motive de dusmanie intre el si avocatul partii dintr-un dosar?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:03, 15 Septembrie 2012
vad ca nu ai priceput..
daca s-a evocat fondul in recursul meu a carui nulitate a ridicat-o instanta...ce crezi tu ca s-a intamplat..
de tenis...numai de bine:D
cat despre depunerea la dosar de monitoare pe care sa le citeasca judecatorii..personal o percep ca o insulta la adresa lor..Practica da...practica contine opinii..dar legea se prezuma minim ca o cunosc...eu am convingerea ca o cunosc:)
Nu era lege...asta era smecheria...
Ca de aceea le era frica ca ii arde ca le-am spus ce este...
Nu era frumos sa le depun lege...ca aici aveti dreptate...ar fi putut sa se simta jigniti...

In schimb, in cazul dvs. eu cred ca s-a respins pe fond recursul, dar nu va contrazic ca stiti mai bine...:)
Eu din sala imi dau seama ce se intampla in dosare in care nu ma uit decat la ceea ce se intampla in sedinta...
Si de pe forum le cam vad...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare manuelaturcu manuelaturcu Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati ! Am avut un recurs la Curtea de Apel Pitesti . Instanta s-a mai pronuntat intr-o cauza asemanatoare cu a mea , ... (vezi toată discuția)
Recurs la cererea de recuzare donigao donigao Buna ziua, Am o nedumerire legata de interpretarea art.34 Cod de Procedura Civila. \"Incheierea prin care s-a respins recuzarea se poate ataca numai o data ... (vezi toată discuția)
Recuzare complet de judecata in recurs la ordonanta presidentiala aadialeda aadialeda av paratului,vrand sa amane solutionarea cauzei,a cerut recuzarea completului (partial), s-a stabilit un termen de inca 2 saptamani, la un complet specializat, ... (vezi toată discuția)