avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... procedura solutionare reclamatii ANPC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

procedura solutionare reclamatii ANPC

Pe site-ul ANPC exista o procedura de solutionare a petitiilor.

[ link extern ]

Nu reusesc sa gasesc decizia presedintelui ANPC care aproba aceasta procedura.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:05, 10 Septembrie 2012
Nu este facultativa, este obligatorie pentru desfasurarea activitatii si sunt convinsa ca tot ce scrie in ea are suport in legislatia aferenta, insa dumneavoastra nu va puteti formula contestatia pe articole din procedura ci pe articole din lege, asta trebuie sa gasiti.
Hmmm...

Pe articole din procedura pot sa demonstrez ca fapta nu exista.

Exista vreo lege care zice ca trebuie sa ma prezint la invitatiile lor?

Dupa ce formulez plangerea si se termina macar cateva infatisari in instanta, promit ca revin cu detalii... :)
Am zis ca nu mai intervin, insa nu ma pot abtine: nu a venit nimeni in control, ati fost dumneavoastra invitat la sediu cu documente? Din tot ce scrie in procedura reiese ca prima faza a cercetarii, controlul la sediul agentului economic.

Poate din ce scriem cineva isi da seama exact despre ce e vorba si va ajuta.
Ultima modificare: Luni, 10 Septembrie 2012
Ares-3, moderator
prima faza a cercetarii este verificarea documentelor reclamantului.
a 2-a faza este rezolvarea amiabila, fara deplasarea comisarului in teren
a 3-a faza este controlul.

Nu a facut nimeni nici un control. Nu a scris nimeni in registrul unic de control.
Da, scuze - nu am ''numarat-o'' pe prima care se subintelege.
O sugestie mi-as permite: cititi ce scrie aici, este si un numar de telefon:
[ link extern ]

Nu pare a fi deloc un control conform procedurii.
Ultima modificare: Luni, 10 Septembrie 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia consumatorului? VALI_M VALI_M As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu o problema avuta cu cei de la Protectia Consumatorului. Am facut o sesizare la Comisariatul Judetean pentru ... (vezi toată discuția)
Întrebare - problema cu o banca crstirina crstirina În 2007 în urma unui conract de credit cu o bancă am obtinut si un card de credit pe care l-am achitat si închis în 18 01. 2010 iar acum când am ... (vezi toată discuția)
Model de reclamație către comisariatul pentru protecția consumatorului Ares-3 Ares-3 Reclamatiile si sesizarile adresate Comisariatelor pentru Protectia Consumatorilor / Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pot fi depuse doar ... (vezi toată discuția)