avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda administrativa data de procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda administrativa data de procuror

In urma unei plangeri penale, a fost sanctionat cu o amenda administrativa in suma de 1000 lei, daca aceasta persoana este lipsita de orice venit, nu detine bunuri mobile si imobile pe numele lui, are si un copil de crescut, lucreaza cu ziua pe unde apuca, in urma unei plangeri impotriva acestei amenzi administrative are vro sansa sa scape de aceasta?
Daca nu plateste amenda pentru ca nu are bani, i se poate intampla ceva, poate face puscarie?

Va multumesc,

Cu stima si respect,

Ioana

Am lovit un prieten din joacă si ii sa spart un dinte, el fiind minor mama sa ma tras la raspundere . Mi-a cerut 1000 de euro altfel se va duce sa ma dea in judecata! Mentionez ca nu are martori si nici dovezi concrete ! Ce se poate întâmpla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere de sub urm. pen. Marathon009 Marathon009 Scoaterea de sub urmarire penala prin faptul ca respectiva fapta aduce atingere minima valorilor sociale si aplicarea unei amenzi administrative, unde poate ... (vezi toată discuția)
Procedura cu ordonantele parchetului nutzy nutzy Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un sfat caci sunt intr-o mare ceata. am o ordonanta a parchetului de scoatere de sub urmarire penala si aplicarea unei ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda administrativa mihaela1985 mihaela1985 Se poate face contestatie pentru o amenda administrativa primita de la Parchet? Sotul meu a fost cel vatamat, a inaintat plangere la organele de politie, ... (vezi toată discuția)