Imi pare rau ca ati luat-o ca pe un "misto", imi cer scuze, nu am facut decat sa va intreb ce anume au furat, sau ce au cumparat pentu ei din banii dumneavoastra, dar vad ca nu raspundeti la aceasta intrebare, asta ma mira.
Daca nu sunteti multumit de cum gestioneaza acestia banii dumneavoastra aveti posibilitatea ca convocat AG cu semnaturile a 20% dintre proprietari, daca la prima convocare nu se strange cvorumul de 50%+1 din proprietari, la urmatoarea convocare care poate sa fie dupa 10 zile, cei prezenti pot hotara schimbarea comitetului, presedintelui, al comisiei de cenzori si administratorului.
Din aceasta cauza va intrebam ce anume au furat, pentru ca este posibil ca ceilalti proprietari sa fie de acord cu acestia si cu schimbarile facute, poate sunt necesare, poate blocul este foarte vechi si atunci trebuiesc schimbate anumite lucruri, poate durata de viata a acestora este trecuta si atunci mai trebuiesc schimbate.
Puteti sa va adresati serviciului specializat din cadrul primariei care se ocupa de relatia cu asociatiile de proprietari sa cereti un control.
Legea 230/2007 Art. 55. - Consiliile locale, cu sprijinul aparatului propriu al consiliilor judetene, respectiv al Consiliului General al Municipiului Bucuresti, exercita controlul asupra activitatii financiar-contabile din cadrul asociatiilor de proprietari, din oficiu ori la solicitarea unuia sau mai multor membri ai asociatiei de proprietari.