avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transformarea postului conform studiilor de licenta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transformarea postului conform studiilor de licenta absolvite.

Buna ziua!

In prezent sunt laborant informatica I cu studii medii in cadrul unui liceu. In vara anului 2008, am absolvit studiile de licenta de 3 ani a Facultatii de informatica din cadrul Universitatii Spiru Haret. As dori sa stiu in ce conditii se poate transforma postul de laborant cu studii medii in laborant cu studii superioare si care sunt demersurile care se fac pentru a obtine transformarea respectiva. Exista posibilitatea ca in continuare sa fiu incadrata pe functie cu studii medii si sa fiu salarizata conform acestei incadrari? Schimbarea incadrarii depinde de vointa directorului sau a consiliului de administratie a unitatii de invatamant?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: simona_dumitrascu , utilizator 19:33, 15 Aprilie 2009
Buna ziua!

Referior la acelasi subiect mai am o intrebare.
Acea majorare de pana la 20% cum se aplica? Adica in functie de ce anume se aplica un procent mai mic sau mai mare? mentionez ca acum am salariul de incadrare de 1019 lei.
Multumesc!
Sporul este de maxim 20 % din salariul de baza avut inainte de transformarea postului. Aceasta crestere se adauga la salariul corespunzator gradului profesional in care sunteti angajata.
Buna seara!
Tot legat de acest lucru mai am cateva nelamuriri, pentru ca intre timp s-a mai miscat cate ceva.
De la scoala s-a facut adresa catre Inspectoratul Scolar Judetean pentru schimbarea incadrarii pe data de 26 ianuarie. Nici pana in acest moment nu a venit raspuns la scoala. As vrea sa stiu de ce dureaza atat, care e procedura, cei de la inspectorat fac cerere mai departe catre minister? Intelesesem ca o cerere trebuie sa primeasca raspuns in maxim 30 de zile. Daca nu vine raspuns de la inspectorat e bine sa ma duc personal acolo sa intreb ce se intampla?

Multumesc!
Buna ziua!
As vrea sa va mai intreb, daca poate cineva sa-mi raspunda, daca intr-un final schimbarea incadrarii va fi efectuata conform studiilor absolvite, diferenta de bani la salariu se va da retroactiv din momentul absolvirii? Daca da, ce demersuri ar trebui sa fac si unde ar trebui sa ma adresez, la scoala sau la Inspectoratul Scolar Judetean?

Multumesc!
Diferenta de bani se va da de la data aprobarii transformarii postului si nu de la data absolvirii studiilor respective.
In ceea ce priveste solicitarea transformarii pentru raspuns este bine sa va interesati - personal - la Inspectoratul Scolar Judetean.

Alte discuții în legătură

Promovare în funcþie elena_87 elena_87 Bună ziua ! Colega mea a promovat cu examen de licentă facultatea de ªtiinţe Juridice şi Administrative. A fost încadrată ca secretar I/A cu studii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! lucrez de 25 de ani la o societate privata, fiind ... regizorul regizorul Bună ziua! Lucrez de 25 de ani la o societate privata, fiind încadrat cu studii medii, ulterior am absolvit facultatea, dar nu am fost încadrat cu studii ... (vezi toată discuția)
Promovarea in treapta superioara de salarizare liliana1111 liliana1111 Implinesc 2 ani de cand functionez ca bibliotecar comunal treapta II M.Am studii superioare de scurta durata,dar nu in domeniul aferent,si nici cursuri de ... (vezi toată discuția)