avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transformarea postului conform studiilor de licenta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transformarea postului conform studiilor de licenta absolvite.

Buna ziua!

In prezent sunt laborant informatica I cu studii medii in cadrul unui liceu. In vara anului 2008, am absolvit studiile de licenta de 3 ani a Facultatii de informatica din cadrul Universitatii Spiru Haret. As dori sa stiu in ce conditii se poate transforma postul de laborant cu studii medii in laborant cu studii superioare si care sunt demersurile care se fac pentru a obtine transformarea respectiva. Exista posibilitatea ca in continuare sa fiu incadrata pe functie cu studii medii si sa fiu salarizata conform acestei incadrari? Schimbarea incadrarii depinde de vointa directorului sau a consiliului de administratie a unitatii de invatamant?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: simona_dumitrascu , utilizator 19:33, 15 Aprilie 2009
Multumesc frumos pentru lamuriri!
Sigur nu se plateste retroactiv, ca uitati ce scrie in articolul din link-ul de mai jos (scrie ca se plateste retroactiv, printre altele):

[ link extern ]

Va intreb ca sa fiu sigura, sa stiu ce am de facut.

Buna seara!

Revin in acest topic cu noi informatii si noi intrebari. Am fost astazi la Inspectoratul Scolar Judetean, sa vad ce se intampla cu adresa inaintata de catre liceu (am aflat ca aceasta adresa a fost facuta in data de 12 februarie 2009). Nu s-a facut nimic in acest sens de catre ISJ pana acum, si mi -a spus persoana care se ocupa de aceste lucruri, ca nu e tocmai buna acea adresa/cerere inaintata de liceu, pentru ca, a zis, ca ar fi trebuit sa specifice ca am niste activitati complexe in plus, care sa necesite abilitatile unei persoane cu studii superioare (Mi-a zis ca nu era cazul sa se specifice pana acum acest lucru, dar de vreo cateva luni au venit niste modificari la OUG nr 15/2008, prin care se anuleaza art.7 al acestei ordonante si au aparut si alte completari). Am cautat pe net aceste modificari dar nu le-am gasit pana acum, o sa mai caut. Ca ar trebui sa modifice fisa postului, in sensul ca sa mai adauge una sau mai multe activitati complexe. La inceputul anului 2009 ni s-au dat fisele pentru anul curent, in fisa mea nu era specificat ca am studii superioare ci tot medii, desi am absolvit asta vara, secretara oferindu-mi explicatia ca nu sunt trecute studii superioara pentru ca nu sunt platita/incadrata conform acestor studii. Sunt clar nelamurita, mai intai trebuie modificata fisa postului, apoi vine aprobarea de la inspectorat pt schimbarea incadrarii sau mai intai vine aprobarea de la inspectorat si apoi se modifica fisa? Exista posibilitatea sa raman in continuare incadrata cu studii medii daca nu se adauga aceste activitati complexe? As vrea sa stiu exact care sunt demersurile ce trebuie facute pt schimbarea incadrarii, cum pot eu contribui la realizarea acest lucru si sa grabesc cumva procesul asta, ca dureaza din septembrie. E drept ca nu am insistat nici eu, am asteptat sa se dea rezolutie si sa se ocupe de asta persoanele care sunt avizate sa faca acest lucru. Altor colegi de la facultate care lucreaza la alte scoli li s-a acordat cresterea salariala si li s-a schimbat incadrarea de ceva vreme.

Va multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare în funcþie elena_87 elena_87 Bună ziua ! Colega mea a promovat cu examen de licentă facultatea de ªtiinţe Juridice şi Administrative. A fost încadrată ca secretar I/A cu studii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! lucrez de 25 de ani la o societate privata, fiind ... regizorul regizorul Bună ziua! Lucrez de 25 de ani la o societate privata, fiind încadrat cu studii medii, ulterior am absolvit facultatea, dar nu am fost încadrat cu studii ... (vezi toată discuția)
Promovarea in treapta superioara de salarizare liliana1111 liliana1111 Implinesc 2 ani de cand functionez ca bibliotecar comunal treapta II M.Am studii superioare de scurta durata,dar nu in domeniul aferent,si nici cursuri de ... (vezi toată discuția)