avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura speciala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura speciala

cum pot obtine o procura sau imputernicire prin care sa o pot reprezenta pe mama mea care se afla internata in spital si nu poate fi deplasata fiind imobilizata. in plus nu poate vorbi in urma unui accident vascular cerebral. la spital mi-au spus ca nu permit intrarea unui notar. o declaratie de curatela la primarie nu se poate ptr ca ea se afla internata in B iar domiciliul stabil il are in alt judet si nu cred ca va mai ajunge acasa urmand a o interna intr-o unitate specializata din jurul B. am nevoie sa pot ridica pensia ptr a putea achita o parte din cheltuielile cu internarea in spitale.
care este modalitatea prin care pot obtine o procura fara a fi deplasata la notar ci doar pe baza actelor medicale care atesta starea de imobilizare?
Cel mai recent răspuns: Daniela Marinescu 1969 , utilizator 07:19, 19 Octombrie 2024
Bună ziua. Și eu mă confrunt cu situația tutelei. Părerea mea personală este că puteți să îi deschideți un cont pentru pensie. Se poate face online cu datele dânsei, cu scanarea fotografiei. Nu este complicat. Dacă găsiți un cămin cu 2000 lei vă puteți considera o persoană norocoasă. Prețul real este undeva la 4000 lei. Având în vedere starea de sănătate a mamei vă recomand să verificați condițiile. Nu orice cămin o primește. În cazul meu, mama are domiciliul în B, m-am adresat instantei de domiciliul (din C.I) iar la primul termen de judecata și-au declinat competenta, trimițând dosarul la instanta unde este căminul de batrani, considerând că acolo e domiciliul. Din luna martie tot alerg pe la judecătorii ca să pot obține "tutela speciala " Așa că multă răbdare și succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curatela bolnav nedeplasabil cyan cyan ma aflu in situatia urmatoare: mama mea a facut recent un accident vascular cerebral in urma caruia a ramas partial paralizata, nu se poate deplasa, este ... (vezi toată discuția)
Obtinere curatela nick58 nick58 Pot sa ma adresez unui notar pt. a se ocupa de obtinerea unei curatele? A decedat sora tatalui meu, iar in testamentul lasat este trecut si el. El este ... (vezi toată discuția)
Procedura pentru a instaura curatela at_1970 at_1970 Buna ziua, as vrea sa stiu care e procedura pentru a instaura curatela pentru mama care are certificat de handicap pentru Alzheimer? Va multumesc. (vezi toată discuția)