avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca ma angajez pe o perioada determinata de doar 3 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca ma angajez pe o perioada determinata de doar 3 luni pot lua SOMAJ dupa?

Buna Ziua! Azi mi-am gasit de lucru la o tipografie asta-i partea buna=D>... insa, partea proasta este ca ma vor angaja doar pentru 3 luni... apoi daca vor fi multumiti de mine imi vor prelungi contractul de munca! Ideea e urmatoarea... eu am aproape 10 ani lucrati cu acte in regula pe cartea de munca. Dar am cotizat la asigurarile sociale in ultima vreme neantrerupt, doar 1 an si 3 luni (pentru ca pana atunci, am avut somaj... dar inainte de somaj, am lucrat 7 ani si jumatate neantrerupti)... Acum daca imi dau demisia de la actualul loc de munca si plec pentru doar 3 luni la tipografie pot lua SOMAJ daca nu voi fi acceptata in continuare acolo???
In speranta ca imi veti raspunde, va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2012
ContSters160566, utilizator
Cel mai recent răspuns: marius0912 , utilizator 13:50, 10 Martie 2013
multumesc pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la somaj? __miha __miha Buna.In urma cu 2 saptamini mi-am depus cererea de demisie la vechiul loc de munca fara preaviz,cerere acceptata si deci cartea de munca mi-a fost inchisa pe ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa cic si concediu medical annapop111 annapop111 Buna ziua, Sunt in concediu de ingrijire copil pe perioada de 2 ani, concediu care expira in 22 februarie 2014; firma la care sunt angajata este in ... (vezi toată discuția)
Concediere. ce drepturi am? somaj si plata concediu Mariababy Mariababy Buna ziua. Ma aflu intr-o situatie cam proasta. Motiv pentru care am 2 intrebari: Mi s-a spus ca nu mi se va prelungi contractul de munca incheiat pe o per. ... (vezi toată discuția)