avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... intrebare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

intrebare

Cic expira peste aprox. 1 luna. Am fost astazi la serviciu sa imi exprim dorinta de intoarcere la locul de munca, insa raspunsul a fost negativ deoarece seful a angajat pe altcineva acum cateva luni si im tot spune ca vanzarile nu mai merg la fel de bine. Este legal asa ceva? Conform carui art. ma poate concedia? Pot beneficia de somaj?
Cel mai recent răspuns: vbc , utilizator 17:20, 7 Octombrie 2012
Dupa parerea mea, concedierea este ilegala...daca firma ar fi intrat in insolventa sau se desfiinta postul, mai intelegeam...dar nu s-a intamplat asta...patronul si-a angajat o cunostinta pe postul meu...parerea mea poate este subiectiva....de aceea am cerut si alte pareri. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedierea dupa intoarcerea din concediul de crestere a copilului roxanadenis roxanadenis buna ziua.am si eu o nelamurire.pe data de 3.02.2013 copilul meu implineste 2 ani.pe data de 4 ar trebui sa ma intorc la munca.in locul meu a fost angajata o ... (vezi toată discuția)
Intrebare vbc vbc Cu 3 luni inainte de intoarcerea mea la serviciu(dupa cic) angajatorul a deschis un nou punct de lucru, unde a angajat o noua persoana...Am fost astazi la ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din ccc elenasalo elenasalo Buna ziua, Sunt inca in concediul de crestere si ingrijire copil pana la varsta de 2 ani (legea veche) si mi s-a adus la cunostinta din surse sigure ca la ... (vezi toată discuția)