avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme credit

buna seara! Va deranjez cu o intrebare! soacra mea a facut un credit de nevoi personale fara giranti la bank cu ceva timp in urma. avand probleme financiare respectiv pierderea locului de munca nu a mai putut platii ratele la banca si a trecut mai bine de jumatate de an de cand se intampla asta!am primit ulterior o hartie de la banca in care este stipulat ca i-au fost blocate conturile si ca trebuie sa plteasca intreaga suma datorat bancii. Intrebarea e in felul urmator : Poate banca sa ii ia apartamentul daca o va trimite in jutecata? mentionez faptul ca este copropietar al apartametului iar acesta este ipotecat pentru un credit de nevoi personale de-al meu!va multumesc anticipatsi astept raspuns.
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 19:55, 16 Octombrie 2012
Se prea poate ca executorul sa nu ceara incuviintare pt executare imobiliara, ori ca instanta sa respinga cererea pt acel imobil.
Puteti verifica periodic pe portalul instantei de judecata ce se cere si ce se admite. Daca se va pune problema de vandut acel imobil , aveti dreptul de a contesta.
Nu cred ca se va ajunge la acel imobil
ce sfaturi sa dau atata timp cat imi stergeti sistematic raspunsurile? Dati dumneavoastra in numele meu exact asa cum v-ar convenii...Cert este ca eu unul am obtinut respect de la acesti colosi. Mai acum doi ani jumatate ma sfidau si ma jigneau trimitandu-ma fara probleme si la haga si acum in instanta dau in balbaiala si nu mai stiu pe unde sa scoata camasa.
De ce nu initiati un proiect de lege , Dumneavoastra acesti atotstiutori prin care statul sa declare statutul acestor firme de recuperare cu sedii in Cipru , Grecia , s-au mai stiu eu unde?
Eu nu am avut nici cea mai mica pregatire in domeniu si inca am mari lacune , insa nesimtirea unor astfel de camatari m-au ambitionat sa merg la o lupta pe viata si pe moarte.
De ce nu luati atitudine la abuzurile inimaginabile care sa comit sub privirea blanda a autoritatilor statului? Cum poate un act aditional sa fie considerat acceptat tacit cand nici cel putin nu a ajuns la titularul contractului? Sunt persoane care au facut credite si au fost plecati din tara. Ce face Avocatul poporului? ce face statul Roman cand acesti camatari prin firme de recuperare dubioase scot banii din tara si ameninta cetatenii romani?
Eu nu spun sa ii indemnati la ilegalitati ci pur si simplu sa le spuneti ca au dreptul de a se adresa instantei.
NU ATI INTELES CA BIATA FEMEIE NU MAI ARE NICI UN FEL DE VENIT? De aceea il indemnam sa studieze lefea privind falimentul persoanei... Dar ati spers acel comentariu si prin asta am inteles in ce tabara va aflati...Dumnezeu nu doarme si fiecare va raspunde pentru faptele sale...Sunt oameni in pragul disperarii fara vina lor.....
Bancile sunt profesionisti ai riscului si trebuiau sa-si asume riscurile ca tocmai de aceea au instituit si folosit provizioane....
Ce sa mai vorbim cand insasi Isarescu iese si sfidator si de o nesimtire greu de imaginat spune public ca a contractat credit sa-si ia un apartament?
Mi-e scarba ca unii dintre noi se autointituleaza Romani...
Puteti sterge orice mesaj doriti , insa am multumirea ca l-ati citit si ati inteles ceva...
O zi buna si Dumnezeu sa va vegheze.
De aceea il indemnam sa studieze lefea privind falimentul persoanei

Inca o data va zic ca indemnati sa studieze o lege care nu exista, a fost un proiect care n-a trecut. O sa mai insistati mult pe tema asta ?
Nu ma aflu in nicio tabara, nu lucrez in banca, nici nu cunosc personal oameni care lucreaza in vreo banca si nici n-am datorii la banci.
Va rog sa postati cand stiti ce spuneti...sau cand va fi vb de vreo problema cu care v-ati confruntat direct si pe care ati rezolvat-o in vreun fel. Multumesc
Tocmai ca nu sunt in masura sa dau sfaturi , insa este o situatie de forta majora dependenta de vointa sa si neavand culpa...Cred ca se poate stabilii ceva in instanta s-au eventual la un mediator...
Speta mea este diferita de cea a doamnei deoarece razboiul meu a inceput imediat ce actul aditional care chipurile era intocmit in baza O.U.G. 50/2010 l-am notificat si anulat. Nu ma pot pronunta intr-o speta in care n-o cunosc si nu pot da sfaturi pertinente atata timp cat ma lupt inca cu neglijenta organelor statului...
Am actionat in instanta pe legea 544 BNR si ANPC..deoarece raspunsurile acestora parca sunt facute pentru Momaie si Gogaie....Stau citesc si nu-mi vine sa cred ce mi se comunica..Daca ar fi sa fac o gluma...Ar fi ca si cum postasul imi deschide corespondenta si imi comunica la misto , apoi daca mai am tupeul sa recer aceleasi lucruri mi se spune elegant ca cererea mea a fost clasata direct deoarece a mai facut obiectul unei comunicari , urmand ca urmatoarea sa aiba aceiasi soarta , insa nu mi se va mai comunica nimic.Am depus plangere penala impotriva lucratorilor OJPC , dar totul treneaza si autoritatile statului se protejeaza una pe alta..
Cand vad reclama cu Kruk de la televizor si statul tace ...
Solicitam numai sa nu mai stergeti comentariile care nu va pica bine...ATAT...
Daca puteti sa spuneti de ce cu atata usurinta banca plaseaza creditul unei firme de recuperare voi avea toata stima pt. Dvs...(in afara faptului ca aceasta firma are o raspundere limitata , nefiind un comerciant).Daca nu va pot ajuta cat de cat..pana voi reusii sa demonstrez asta legal...Provizioanele instituite bancilor va spun ceva? Daca nu ma ofer sa va deschid un orizont pentru a va explica cate ceva folositor...si nu uitati...IMPREUNA SUNTEM MAI PUTERNICI DECAT NEMERNICII CARE NE SUGRUMA...Au luat pe nimic patrimoniul statului si acum vin sa ne execute. Sa plateasca ratele nenorocii care ne duc spre pieire . Nimeni nu ia in calcul ca in momentul contractarii creditului s-a facut o simulare pe salariu si cosul zilnic valora mult mai putin.
Salariile/pensiile s-au diminuat concomitent cu scumpiri de 200% la produsele de baza atat la alimentele de baza cat si la utilitati. Sunt oameni care la propriu au inceput sa-si vanda organele.
Ma intorc iar la nume ca Isarescu..Cerbulescu....Hai ca m-au luat dracii.. O zi buna pentru Dumneavoastra ca a mea am stricat-o aducandu-mi aminte de "Binladenii" Romaniei.

Ultima modificare: Luni, 15 Octombrie 2012
DenisRif, utilizator
Domnule Denis,

Dumneavoastra, ca si alti romani pusi pe capatuiala ati intrat intr-o institutie. Ati cititi prima litera "B" si v-ati gandit ca e o Biserica. Ati semnat plin de fericire contractul de credit si ati cheltuit fara pic de mustrare banii luati din credit.

Cand ati primit acasa instiintarea ca datorati bani bancii, ati turbat de furie.
Ati aruncat cu zeci de invective catre nemernicii ce vor sa va jupoaie.
Dar in propria ograda v-ati uitat? V-ati analizat iresponsabilitatea cu care v-at imprumutat mai mult decat puteti da inapoi? V-ati gandit sa munciti mai mult ca sa va puteti plati datoriile?

Tot repetati de provizioane. Aveti habar ce reprezinta provizioanele bancare? Sunt sume de bani pe care bancile sunt obligate sa le puna deoparte pentru orice credite aflate in intarziere, in asa fel incat sa nu riste sa dea faliment. Sunt doar pentru protectia celor ce au depozite si implicit sunt creditorii bancilor. Ele costa in plus bancile obligate sa se imprumute si sa plateasca dobanzi pentru acele sume, sau sa nu poata sa le dea ca si imprumut si sa castige de pe urma acestor sume.
Din cauza unora ca dvs am ajuns unde am ajuns. Habar nu aveti despre ce vorbiti, dar dati citate gasite in graba pe internet , citate pe care nu le intelegeti.
Nu mai nenorociti oamenii cu sfaturile dumneavoastra inepte! lasati-i pe cei ce se pricep sa dea sfaturi.

Alte discuții în legătură

Cesionare credit s.stefan s.stefan Buna ziua, In sensul noii legi ce urmeaza a fi promulgata privind interzicerea cesionarilor de a executa silit datornicii la banci cu mai mult decat dublul ... (vezi toată discuția)
De ce nu are bani guvernul ! daponte stefan daponte stefan Buna ziua, In afara marilor afaceri,guvernul ar trebui sa dezvolte si micile afaceri,cele cu doi sau tri angajati . Aceste mici afaceri nu se pot infiinta si ... (vezi toată discuția)
Doresc sa imprumut 10000 de euro de la o persoana fizica ContSters175082 ContSters175082 buna ziua.as avea si eu o intrebare,deoarece nu am mai facut acest lucru si as vrea sa ma asigur ca nu vor fi consecinte negative.m-am inteles cu ... (vezi toată discuția)