avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme credit

buna seara! Va deranjez cu o intrebare! soacra mea a facut un credit de nevoi personale fara giranti la bank cu ceva timp in urma. avand probleme financiare respectiv pierderea locului de munca nu a mai putut platii ratele la banca si a trecut mai bine de jumatate de an de cand se intampla asta!am primit ulterior o hartie de la banca in care este stipulat ca i-au fost blocate conturile si ca trebuie sa plteasca intreaga suma datorat bancii. Intrebarea e in felul urmator : Poate banca sa ii ia apartamentul daca o va trimite in jutecata? mentionez faptul ca este copropietar al apartametului iar acesta este ipotecat pentru un credit de nevoi personale de-al meu!va multumesc anticipatsi astept raspuns.
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 19:55, 16 Octombrie 2012
Domnule Denis, va anunt ca era comunista s-a incheiat. Statul nu mai e acolo ca voi toti sa luati si sa cereti cand aveti nevoie, bancile nu sunt acolo ca sa arunce cu bani in voi cand n-aveti bani de plasma. Vina este in mod exclusiv pe seama celor care contracteaza credite in nestire, din propria lor vointa si neobligat de nimeni si nimic. Condamnati-le pe banci pentru clauzele abuzive, sau pentru comisioanele ascunse, perfect. Insa nu le condamnati pentru propria dvs lipsa de chibzuinta si incapacitate de plata.
Ma cutremur ce ineptii puteti debita..ce treaba are era comunista cu ceea ce discutam...Dumneavoastra erati constrans de imprejurari...repet constrans de imprejurari sa faceti credite atunci ? Ce legatura are una cu alta? In alta ordine de idei se cunosc cazuri in care cei care au contractat credite cu intentia de a nu le mai da inapoi niciodata au facut-o extrem de bine gajand cu \"WC\" de tara. Haideti sa diferentiem speta de fata cu plasma de care faceti vorbire.Ok?
Si inca ceva extrem de util pentru toti cei de aici...Eu nu condamn bancile, ci pur si simplu statul Roman prin institutiile sale care amortite se fac ca parca ar observa ceva...Au venit normative europene sa faca ordine la noi in aceste contracte...
Va spune ceva acceptarea tacita a unui act aditional in momentul in care nu il semnezi, indiferent de cauze? In care legislatii a vreunui stat s-a mai intalnit asa ceva? Ce dracu vorbim aici? Vorba lui Mircea badea..."Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"
Ultima modificare: Marți, 16 Octombrie 2012
DenisRif, utilizator
Din clipa de fata inchei orice polemica cu oricine..Sa va fereasca Dumnezeu sa aveti nevoie de bani sa ajutati medical o persoana la care statul constitutional ii da dreptul la viata si sanatate dar este lasata sa moara...Acum inchei ca ma iau nervii rau de tot..
Din clipa in care l-ati citat pe mircea badea, am inteles perfect care e capacitatea dvs.
Corasa...se pare ca te deranjeaza oamenii destepti..De acum incolo poti vorbii singura/singur ca sa fii cea mai desteapta/destept .....De fapt oricum nu intelesesem nimic din ceea ce ai afirmat in legatura cu era comunista...Dar ma rog...Sti cum se spune despre cei care se baga in seama si nu au nimic de spus.....Macar daca ai fi pe jumatate de istet ca Mircea badea as fi fost incantat sa mai dialoghez cu tine..Fara cuvinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare credit s.stefan s.stefan Buna ziua, In sensul noii legi ce urmeaza a fi promulgata privind interzicerea cesionarilor de a executa silit datornicii la banci cu mai mult decat dublul ... (vezi toată discuția)
De ce nu are bani guvernul ! daponte stefan daponte stefan Buna ziua, In afara marilor afaceri,guvernul ar trebui sa dezvolte si micile afaceri,cele cu doi sau tri angajati . Aceste mici afaceri nu se pot infiinta si ... (vezi toată discuția)
Doresc sa imprumut 10000 de euro de la o persoana fizica ContSters175082 ContSters175082 buna ziua.as avea si eu o intrebare,deoarece nu am mai facut acest lucru si as vrea sa ma asigur ca nu vor fi consecinte negative.m-am inteles cu ... (vezi toată discuția)