avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Acordare drept preemtiune
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Acordare drept preemtiune

Sa va explic care este situatia in care ma aflu: Eu sunt proprietarul unui teren. Ca vecin in partea de N am teren proprietatea primariei. Acest teren este ocupat abuziv de 10 -15 ani de cineva. De 4 ani eu fac solicitari la primarie sa mi se concesioneze acest teren. Acum mi-au invocat (verbal) ca si motiv a domnul care ocupa abuziv acest teren are drept de preemtiune. Are vre-un drept acest domn care ocupa abuziv acest teren? Ce as mai putea face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: gicsyyy , utilizator 09:39, 10 Noiembrie 2012
[/ati imprejmuit un teren pe care nu sunteti proprietar, intarnd in domeniul public, urmand sa remediati acet abuz.] in partea E suprafata nu este mare eu am depus o cerere de concesiune anul trecut unde au venit consilieri si mi-au zis sa ingradesc nu au dat nimic scris,anul acesta am facut cerere pt terenul invecinat in partea de N unde este ocupat abuziv.Daca solicit stabilire unei redevente pentru remediere acelui abuz am un temei legal sau se poate respinge spunandu-mi ca nu au cadru legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer concesiune teren tarkanyi tarkanyi In anul 1994 se construieste o cladire pentru prelucrare lapte. Primaria concesioneaza societatii un teren in suprafata de cca. 1000 mp. pe 99 de ani, ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren ContSters224740 ContSters224740 Urmaresc concesionarea unui teren care in prezent este deja concesionat unei pers fizice , dar care nu se mai foloseste de acel teren din motive personale, ... (vezi toată discuția)
Concesiune - riscuri bogdanfinante bogdanfinante am o rugaminte , stie cineva avizat ce riscuri sint la cumpararea unei concesiuni pt un teren? multumesc anticipat:O (vezi toată discuția)