avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire Pasive
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire Pasive

Buna,
Sper sa primesc informatii utile legate de o problema nou intalnita de mine.
Acum cateve luni am avut un eveniment tragic in familie.Sora mea a murit,Eu sunt mostenitorul activelor si pasivelor ei.Ce ma sfatuiti sa fac in legatura cu conturile bancare ale defunctei?.Eu personal nu stiu situatia acestor conturi,am doar cateva extrase,Sunt cateva carduri de credit si un credit mic de nevoi personale.Eu nu figurez pe nici un contract si nici nu e vorba de garantii imobiliare.Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 21 Octombrie 2012
Horia_G, utilizator
Cel mai recent răspuns: Horia_G , utilizator 06:30, 28 Octombrie 2012
Poate ar fi timpul sa solutionam mai la concret aceasta discutie.
Saptamana viitoare am sa-mi gasesc timp sa ma ocup de aceasta problema pusa de mine in acest subiect.
Poate cineva mai la concret sa-mi zica ce trebuie sa fac:
Cum trebuie sa port discutile cu acele banci si ce aspecte trebuie sa iau in considerare si sa le punctez in discutie.Sigur ei vor incerca sa duca discutia acolo unde vor dar am nevoie de argumente solide prin care sa ma fac inteles.Deocamdata nu sunt dispus sa semnez nimic cu ei,sa le dau adresa sa-mi umple posta de scrisori.Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datoriile bancare se mostenesc de catre copii? iacobdragomir iacobdragomir Cum pot fi sistate taxele si comisioanele de intarziere de plata la termenul stabilit initial? Datoriile la banca se mostenesc de catre copii? (vezi toată discuția)
Ce se intampla in cazul in care titularul unui contract de credit decedeaza? iozefinab iozefinab As dori sa stiu, daca exista posibilitatea rezilierii unui contract de credit (leasing produse de uz casnic), al carui titular a decedat, dar pentru care la ... (vezi toată discuția)
Datorii banci Carmen76 Carmen76 In cazul in care beneficiarul unui credit bancar a decedat , datoria este preluata de mostenitori? In cazul in care mostenitorul este un copil de 25 ani , ... (vezi toată discuția)