avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general metoda de calcul pentru venit nerealizat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

metoda de calcul pentru venit nerealizat

Buna ziua,
Ce metoda si tehnci financiar-contabile se folosesc pentru a calcula venitul nerealizat de o societate care detinea un utilaj de productie si care a fost furat de catre o persoana fizica.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: stelach , utilizator 20:27, 11 Noiembrie 2012
Pai daca aceasta nu figureaza in evidenta contabila nu este foarte corect. Pe baza contractului de comodat partile componente care alcatuiesc utilajul respectiv trebuiau introduse in custodie si inventariate.

In acest caz nu puteti prezenta in instanta decat contractul incheiat intre societate si persoana fizica. Incercati sa il depuneti, instanta va decide daca va tine cont de acesta si de raportul de evaluare.
Pentru stabilirea beneficiului nerealizat,in raport cu contractele neonorate, am gasit la firma 2 contracte din care unul nu are valoare. Voi stabili numai pentru cel cu valoare.
Va multumesc foarte mult.
Numai bine.
Poate veti reveni sa ne spuneti si noua care a fost solutia instantei si ceea ce a luat in consideratie din toate inscrisurile anexate in dosarul cauzei.

Va multumesc! Toate cele bune si Dvs.!

Seara faina!
Voi reveni.Va multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Realizare expertiza fordfonf fordfonf Va rog sa ma ajutati cu unele lamuriri pentru o expertiza.Cum as putea calcula lipsa de folosinta pentru niste bunuri care fac obiectul unui ctr.de executie de ... (vezi toată discuția)
Retragere asociat din societate cu datorii  georgensc georgensc Buna! Am nevoie de un sfat intr-o situatie mai delicata: Sunt asociat la un SRL (capital social 2 mil) alaturi de alti 2 asociati. In urma cu 2 luni unul ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat intre pers fizica si juridica marcela26 marcela26 Buna ziua, Nu stiu exact cum trebuie sa procedez ,fiind prima data cand accesez acest site.Am si eu niste intrebari. Am 2 utilaje pentru constructii pe ... (vezi toată discuția)