avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract de arenda

Am un contract de arenda, eu fiind arendatorul.
Arendasul nu si-a indeplinit obligatiile din contract (nu a dat toata cantitatea de cereale prevazuta si nici la timp). Doresc sa reziliez contractul. Cum procedez ?
Unde ma adresez,carei autoritati (mai ales ca nu am nici un document doveditor) pentru ca rezilierea sa fie valabila, legala? Trebuie o cerere tip?
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:54, 28 Septembrie 2016
Puteti trimite cererea de chemare in judecata prin posta si puteti solicita judecarea in lipsa.
Exista taxe judiciare de timbru in functie de obiectul cererii de chemare in judecata, conform cu dispozitiile Oug 80 /2013.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum reziliez contractul de arenda? mikebony mikebony Subiect: Reziliere contract arendare Buna ziua stimabililor, In 20.09.2012 am incheiat un contract de arenda pe o perioada de doi ani, acest contract ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda pentru terenurile cu destinatie agricola mariagabi mariagabi Este valabil incheiat un contrat de arendare, contract perfectat in 2012,si care are inserata o nota de subsol ce face referire la un termen din legea ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de arenda inainte de termen nicoZidaru nicoZidaru Buna ziua, As avea nevoie de niste lamuriri legate de rezilierea unui contract de arenda care nu a expirat. Cum as putea sa il reziliez? Vreau sa imi ... (vezi toată discuția)