avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recurs litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recurs litigiu de munca

daca la fond nimeni nu a facut referire la faptul ca eram unic intretinator, pot aduce la recurs hirtie de la financiar prin care sa demonstrez? firma nu a demonstrat ca a facut o evaluare inaintea de a ma concedia. am si copil in intretinere. e corect?
Cel mai recent răspuns: ContSters269240 , utilizator 16:12, 6 Decembrie 2012
da rejudecare doar pentru un capat acela cu pontajele dovedite tot la recurs, dar si in concedire abuziva este vorba tot despre fals, dovedit tot la recurs. la acesta de ce nu a dat rejudecare? asa cum am demonstrat pontajele false, asa am demonstrat si actul cu criteriile false doar ca proba au dus-o ei la solicitarea instantei asta e singura diferenta. a procedat corect?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2012
ContSters269240, utilizator
In ceea ce priveste celelalte aspecte, instanta de recurs a considerat ca hotararea este legala si temeinica si nu a casat-o cu trimitere spre rejudecare ...
sigur legala... bazindu-se pe acte false. tocmai de aceea am intrat pe acest forum. doua capete...la unul se recunoaste falsul, la altul nu??? avind dovezi clare in ambele. intrebarile puse anterior tin de capatul pe care nu l-a trimis la rejudecare. la pontaje nu a fost nevoie de nicio hotarire judecatoreasca, dar la acesta imi trebuia una???? aiurea. imi cer scuze ca v-am rapit timpul.
Concluziile judecatorilor pot fi puse la indoiala , daca ei au ajuns la convingerea ca acolo nu se ridica problema ridicata de dvs asa o fi .. noi nu putem sa va spunem daca aveti sau nu dreptate , atata timp cat se discuta fara a avea in fata documentele ..

Instanta de recurs este o instanta de control , ea neputand solutiona litigiul in fond decat in anumite situatii ... intr-adevar, intotdeauna o hotarare judecatoareasca pronuntata va nemultumi o parte ...
aici nu e vorba de instanta ci de faptele relatate in discutie. avand in vedere relatarile constat ca primesc raspunsuri evazive, si contradictorii. nu m-ati lamurit cum e cu hotararea judecatoreasca in ceea ce priveste falsul actelor. tocmai v-am spus ca pt un capat nu a fost nevoie de una pentru a dispune rejudecarea, inca sustineti ca pentru celalat trebuia?? ori nu sunteti suficient de pregatit, ori va prefaceti ca nu intelegeti ce intreb. nici celorlalti nu le dati raspunsuri cu actele in fata.....constat ca a fost o pierdere de timp

Alte discuții în legătură

Expertiza grafoscopica a semnaturii unui document in copie Irinel Antoniu Irinel Antoniu Reclamantul depune un contract in copie, cu mari obligatii financiare pentru parat. Reclamantul sustine copia contractului cu un martor care declara ca l-a ... (vezi toată discuția)
Inscriere in fals  Raicu Raisa Raicu Raisa Se poate depune inscrierea in fals odata cu cererea de expertiza grafica? Care este documentul prin care se depune cererea de inscriere in fals in cadrul unui ... (vezi toată discuția)
Daca intr-un proces / litigiu de munca /arat instantei ca actele sunt false. ce se intampla? benga112 benga112 Daca intr-un litigiu de munca am dat in judecata angajatorul.Pentru neplata salari, + concediu de odihana. Desfacere contract de munca. Si spun instante ca ... (vezi toată discuția)