daca la fond nimeni nu a facut referire la faptul ca eram unic intretinator, pot aduce la recurs hirtie de la financiar prin care sa demonstrez? firma nu a demonstrat ca a facut o evaluare inaintea de a ma concedia. am si copil in intretinere. e corect?
la prima instanta nu pentru ca am avut avocat de partea lor iar pe mine nu m-a audiat nimeni. dar la recurs da, am spus. si tocmai asta intreb. de ce judecatorii nu au facut nimic??si ce pot eu sa fac inainte sau dupa motivare?, in afara de faptul ca astept motivarea. sesisez ministerul de justitie, m muncii,parchetul asta incerc sa inteleg....ce pot face???
In principiu , judecatorii judeca ceea ce se solicita ... daca dvs nu ati invocat sau nu ati solicitat inscrierea in fals , acestia nu aveau cum sa se pronunte asupra acestui fapt...
Dvs nu aveti ce sa faceti pana la comunicarea hotararii ... parchetul il puteti sesiza pentru falsul in acele documente .... cele doua ministere nu aveti pentru ce sa le sesiza, avanmd in vedere ca exista pe rol un litigiu.
adica trebuia sa le desenez judecatorilor??? am spus in sedinta ca pontajele sunt false, reg intern fals, act fals, decizie falsa, criterii de evaluare nu exista si a ramas in pronuntare. ce trebuia sa mai fac?????? datoria lor care e?? refuz sa cred ca era necesar sa spun propzitia cu situatul in fals ca sa schimbe verdictul...
Din pacate , in practica asa se procedeaza ... partea solicita ceva , iar instanta admite sau respinge cererea partii solicitante.
Instanța nu se pronunța asupra a ceea ce nu s-a cerut.
Inscriere in fals
Raicu Raisa
Se poate depune inscrierea in fals odata cu cererea de expertiza grafica?
Care este documentul prin care se depune cererea de inscriere in fals in cadrul unui ... (vezi toată discuția)