avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recurs litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recurs litigiu de munca

daca la fond nimeni nu a facut referire la faptul ca eram unic intretinator, pot aduce la recurs hirtie de la financiar prin care sa demonstrez? firma nu a demonstrat ca a facut o evaluare inaintea de a ma concedia. am si copil in intretinere. e corect?
Cel mai recent răspuns: ContSters269240 , utilizator 16:12, 6 Decembrie 2012
la prima instanta nu pentru ca am avut avocat de partea lor iar pe mine nu m-a audiat nimeni. dar la recurs da, am spus. si tocmai asta intreb. de ce judecatorii nu au facut nimic??si ce pot eu sa fac inainte sau dupa motivare?, in afara de faptul ca astept motivarea. sesisez ministerul de justitie, m muncii,parchetul asta incerc sa inteleg....ce pot face???
Ultima modificare: Luni, 3 Decembrie 2012
ContSters269240, utilizator
In principiu , judecatorii judeca ceea ce se solicita ... daca dvs nu ati invocat sau nu ati solicitat inscrierea in fals , acestia nu aveau cum sa se pronunte asupra acestui fapt...

Dvs nu aveti ce sa faceti pana la comunicarea hotararii ... parchetul il puteti sesiza pentru falsul in acele documente .... cele doua ministere nu aveti pentru ce sa le sesiza, avanmd in vedere ca exista pe rol un litigiu.
adica trebuia sa le desenez judecatorilor??? am spus in sedinta ca pontajele sunt false, reg intern fals, act fals, decizie falsa, criterii de evaluare nu exista si a ramas in pronuntare. ce trebuia sa mai fac?????? datoria lor care e?? refuz sa cred ca era necesar sa spun propzitia cu situatul in fals ca sa schimbe verdictul...
Din pacate , in practica asa se procedeaza ... partea solicita ceva , iar instanta admite sau respinge cererea partii solicitante.
Instanța nu se pronunța asupra a ceea ce nu s-a cerut.
ok, si daca fac contestatie cu revizuire? nu poate fi falsul unul dintre motive?

Alte discuții în legătură

Expertiza grafoscopica a semnaturii unui document in copie Irinel Antoniu Irinel Antoniu Reclamantul depune un contract in copie, cu mari obligatii financiare pentru parat. Reclamantul sustine copia contractului cu un martor care declara ca l-a ... (vezi toată discuția)
Inscriere in fals  Raicu Raisa Raicu Raisa Se poate depune inscrierea in fals odata cu cererea de expertiza grafica? Care este documentul prin care se depune cererea de inscriere in fals in cadrul unui ... (vezi toată discuția)
Daca intr-un proces / litigiu de munca /arat instantei ca actele sunt false. ce se intampla? benga112 benga112 Daca intr-un litigiu de munca am dat in judecata angajatorul.Pentru neplata salari, + concediu de odihana. Desfacere contract de munca. Si spun instante ca ... (vezi toată discuția)