avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recurs litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recurs litigiu de munca

daca la fond nimeni nu a facut referire la faptul ca eram unic intretinator, pot aduce la recurs hirtie de la financiar prin care sa demonstrez? firma nu a demonstrat ca a facut o evaluare inaintea de a ma concedia. am si copil in intretinere. e corect?
Cel mai recent răspuns: ContSters269240 , utilizator 16:12, 6 Decembrie 2012
cine poate fi intersat de pontajele false cu dovezile aferente? ITM-ul, Parchetul? unde fac aceasta sesizare? au jucat murdar, si vreau sa ii rasplatesc
Parchetul / Politia se ocupa cu faptele penale ...
multumesc pentru raspunsuri. o sa mai revin pe acest site probabil.. o zi buna!
am revenit mai repede decit ma asteptam. ma roase o intrebare: citi judecatori sunt in sala la recurs? cite grefiere? pentru ca initial au intrat 2 a ramas un loc liber, era o grefiera, apoi au chemat o a treia persoana care mie mi s-a parut ca fost una dintre cele doua grefiere de la primul termen si au asezat-o pe al treilea scaun., in fata lor raminind doar o grefiera spre deosebire de data trecuta cind au fost 2 gref si 3 judec. cum ma conving?
La recurs, completul de judecata este constituit din 3 judecatori ... participa un singur grefier/a

Alte discuții în legătură

Expertiza grafoscopica a semnaturii unui document in copie Irinel Antoniu Irinel Antoniu Reclamantul depune un contract in copie, cu mari obligatii financiare pentru parat. Reclamantul sustine copia contractului cu un martor care declara ca l-a ... (vezi toată discuția)
Inscriere in fals  Raicu Raisa Raicu Raisa Se poate depune inscrierea in fals odata cu cererea de expertiza grafica? Care este documentul prin care se depune cererea de inscriere in fals in cadrul unui ... (vezi toată discuția)
Daca intr-un proces / litigiu de munca /arat instantei ca actele sunt false. ce se intampla? benga112 benga112 Daca intr-un litigiu de munca am dat in judecata angajatorul.Pentru neplata salari, + concediu de odihana. Desfacere contract de munca. Si spun instante ca ... (vezi toată discuția)