avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recurs litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recurs litigiu de munca

daca la fond nimeni nu a facut referire la faptul ca eram unic intretinator, pot aduce la recurs hirtie de la financiar prin care sa demonstrez? firma nu a demonstrat ca a facut o evaluare inaintea de a ma concedia. am si copil in intretinere. e corect?
Cel mai recent răspuns: ContSters269240 , utilizator 16:12, 6 Decembrie 2012
Instanta de recurs a admis numai o parte din recursul dvs , urmand ca cererile privind plata orelor lucrate sambata si duminica sa fie rejudecate de catre Tribunal...

Hotararea nu mai poate fi atacata ...
de ce rejudecate daca am demonstrat ca pontajele sunt false? cum pot ataca solutia curtii de apel? chiar nu exista nimic? astia sunt Dumnezeu? nu ar fi trebuit sa inscrie in fals actele dovedite?:-/ cum e cu contestatia in anulare? cum procedez?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2012
ContSters269240, utilizator
Contestatia in anulare se exercita numai pentru anumite motive ... dvs ati demonstrat in fata instantei de recurs care a constatat ca instanta de fond nu a solutionat corect ... conform deciziei de casare Tribunalul va avea obligaţia de soluţionare a cauzei pe fond in ceea ce priveste cererile respective.
urmeaza iar o perioada de plimbari si nervi. daca nu ma mai duc la procesele lor infecte ce se intimpla? la fond va da acelasi verdict pe care l-am contestat? adica la curtea de apel am demonstrat ca sunt false, dar trebuie sa ma duc si la aia la tribunal ca sa le demonstrez si lor ca au fost idioti? daca era ceva interpretabil intelegeam dar le-am dat si dovada clara, cu toate ca nu era treaba mea sa fac asta. cred ca e o metoda de aburire ca sa pierd si capatul acesta. justitie infecta. Puteti sa imi indicati un site ceva unde pot gasi informatii despre demersurile cedo?
Este posibil sa se dea acelasi verdict ... vedeti sectiunea CEDO de pe acest Forum , acolo gasiti detalii despre procedura la CEDO.

Alte discuții în legătură

Expertiza grafoscopica a semnaturii unui document in copie Irinel Antoniu Irinel Antoniu Reclamantul depune un contract in copie, cu mari obligatii financiare pentru parat. Reclamantul sustine copia contractului cu un martor care declara ca l-a ... (vezi toată discuția)
Inscriere in fals  Raicu Raisa Raicu Raisa Se poate depune inscrierea in fals odata cu cererea de expertiza grafica? Care este documentul prin care se depune cererea de inscriere in fals in cadrul unui ... (vezi toată discuția)
Daca intr-un proces / litigiu de munca /arat instantei ca actele sunt false. ce se intampla? benga112 benga112 Daca intr-un litigiu de munca am dat in judecata angajatorul.Pentru neplata salari, + concediu de odihana. Desfacere contract de munca. Si spun instante ca ... (vezi toată discuția)