daca la fond nimeni nu a facut referire la faptul ca eram unic intretinator, pot aduce la recurs hirtie de la financiar prin care sa demonstrez? firma nu a demonstrat ca a facut o evaluare inaintea de a ma concedia. am si copil in intretinere. e corect?
e foarte ciudat pentru ca a treia care a intrat mai tirziu decit primele doua la care ne-am ridicat, la termenul trecut a fost la masa grefierei, si in locul al treilea a fost alt judecator#-o
iar cea care la primul termen era in mijloc, acum era in dreapta........ sa fi fost cea de-a 5a persoana un absolvent in practica? dar cum e posibil sa schimbe locurile asa? ln primul termen la masa grefierei, la al doilea la masa judecatorilor inlocuindu-l chiar pe al treilea judecator, e normal? oare nu cumva completul de 3 nu a fost complet??? nu inteleg, cert e ca si-au schimbat locurile! cei doi judecatori pe care i-am recunoscut, cu certitudine si-au schimbat locurile intre ei, adica cel din mijloc de la primul termen , la al doilea termen a stat in dreapta! ce e asta????
e clar ca hirtiile ssunt semnate de aceeasi trei judecatori.de ce nu s-a specificat ca unul a fost inlocuit din motive.... .
In realitatee in sala sunt 3 jud. de doi sunt sigur, dar al treilea nu e acelasi din primul termen, si daca a fost inlocuit oficial de ce nu apare la hirtii. cum ma conving? daca e asa aveau dreptul sa dea solutia? si ce e de facut in acest caz?daca era absolvent in practica? deci nu avea ce cauta pe scaunul ala asa cum banuiesc eu?
Inscriere in fals
Raicu Raisa
Se poate depune inscrierea in fals odata cu cererea de expertiza grafica?
Care este documentul prin care se depune cererea de inscriere in fals in cadrul unui ... (vezi toată discuția)