daca la fond nimeni nu a facut referire la faptul ca eram unic intretinator, pot aduce la recurs hirtie de la financiar prin care sa demonstrez? firma nu a demonstrat ca a facut o evaluare inaintea de a ma concedia. am si copil in intretinere. e corect?
instanta le-a cerut sa il aduca pe cel original la termenul viitor. e ok. eu mai pot depune la termenul viitor si alte inscrisuri? mai am ceva ce demonstreaza ca pontajele depuse la fond sunt false. cum procedez? multumesc mult
le depun chiar in ziua respectiva? oricum acum am inteles ca nu mai pot pentru ca mai sunt 4 zile pina la termen. sigur le pot depune atunci? multumesc
mai am o intrebare: daca am demonstrat ca aproape toate actele lor sunt false, pontaje, reg intern, pct din decizia de concediere - nu au locuri dar au angajat in ultima zi a preavizului meu reiese din organigrama, martor care spune ca a auzit de la altii ce sustine, concediere fara raspectarea niciunui criteriu din mai multe posturi..pot invoca un articol ceva referitor la fals?
Inscriere in fals
Raicu Raisa
Se poate depune inscrierea in fals odata cu cererea de expertiza grafica?
Care este documentul prin care se depune cererea de inscriere in fals in cadrul unui ... (vezi toată discuția)