avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recurs litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recurs litigiu de munca

daca la fond nimeni nu a facut referire la faptul ca eram unic intretinator, pot aduce la recurs hirtie de la financiar prin care sa demonstrez? firma nu a demonstrat ca a facut o evaluare inaintea de a ma concedia. am si copil in intretinere. e corect?
Cel mai recent răspuns: ContSters269240 , utilizator 16:12, 6 Decembrie 2012
instanta le-a cerut sa il aduca pe cel original la termenul viitor. e ok. eu mai pot depune la termenul viitor si alte inscrisuri? mai am ceva ce demonstreaza ca pontajele depuse la fond sunt false. cum procedez? multumesc mult
Ultima modificare: Vineri, 23 Noiembrie 2012
ContSters269240, utilizator
Aceste inscrisuri trebuiau depuse la instanta cand s-a admnis proba cu inscrisuri .. la termenul urmator depuneti-le.
le depun chiar in ziua respectiva? oricum acum am inteles ca nu mai pot pentru ca mai sunt 4 zile pina la termen. sigur le pot depune atunci? multumesc
Le veti depune chiar la termenul de judecata , daca nu mai exista timp sa le depuneti pana la acea data ...
mai am o intrebare: daca am demonstrat ca aproape toate actele lor sunt false, pontaje, reg intern, pct din decizia de concediere - nu au locuri dar au angajat in ultima zi a preavizului meu reiese din organigrama, martor care spune ca a auzit de la altii ce sustine, concediere fara raspectarea niciunui criteriu din mai multe posturi..pot invoca un articol ceva referitor la fals?

Alte discuții în legătură

Expertiza grafoscopica a semnaturii unui document in copie Irinel Antoniu Irinel Antoniu Reclamantul depune un contract in copie, cu mari obligatii financiare pentru parat. Reclamantul sustine copia contractului cu un martor care declara ca l-a ... (vezi toată discuția)
Inscriere in fals  Raicu Raisa Raicu Raisa Se poate depune inscrierea in fals odata cu cererea de expertiza grafica? Care este documentul prin care se depune cererea de inscriere in fals in cadrul unui ... (vezi toată discuția)
Daca intr-un proces / litigiu de munca /arat instantei ca actele sunt false. ce se intampla? benga112 benga112 Daca intr-un litigiu de munca am dat in judecata angajatorul.Pentru neplata salari, + concediu de odihana. Desfacere contract de munca. Si spun instante ca ... (vezi toată discuția)