avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recurs litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recurs litigiu de munca

daca la fond nimeni nu a facut referire la faptul ca eram unic intretinator, pot aduce la recurs hirtie de la financiar prin care sa demonstrez? firma nu a demonstrat ca a facut o evaluare inaintea de a ma concedia. am si copil in intretinere. e corect?
Cel mai recent răspuns: ContSters269240 , utilizator 16:12, 6 Decembrie 2012
Completul de recurs este format din 3 judecatori, care fac cu randul la conducerea completului de judecata.

Daca una dintrecpersoanele din prezidiu era auditor de justitie, fiind in practica la instanta, acesta trebuia sa aiba un semn distinctiv si mentiunea ca nu face parte din complet. De altel nici nu are posibilitatea de a participa la pronuntarea hotararii neavand calitatea de judecator.
multumesc. alta intrebare la care as dori un raspuns e urmatoarea: daca itm local la sesizarea mea mi-a raspuns ca conform pontajelor n-am lucrat suplimentar fara sa verifice acele pontaje, raspuns folosit de intimata la fond cu cistig de cauza, si eu la recurs am depus dovada ca pontajele sunt false, pot sa reclam itm ca a dat un raspuns fals pe baza de acte false care mie mi-a fost nefavorabil la fond? daca da, unde se face aceasta reclamatie?
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Decembrie 2012
ContSters269240, utilizator
Puteti reclama ITM-ul fie la Inspectia Muncii , fie la Ministerul Muncii - foruri superioare acestuia.
am citit pe acest forum cazuri similare, si am gasit alte solutii, din acest motiv mai adresez o intrebare: daca la recurs am depus dovada ca pontajele sunt false, in cazul meu de ce nu am primit un raspuns de genul ca judecatorii trebuiau sa sesizeze parchetul? aveau obligatia asta sau nu? si ca o completare au adus si copia actului original care s-a dovedit ca nu este la fel ca cel pe care eu il catalogasem fals-alta dovada nu?, si o decizie de libere care era la fel de falsa-dovedita de mine. ei cum sta treaba? ce trebuiau sa faca stimatii judecatori? si ce cai de atac mai am ?
Ultima modificare: Luni, 3 Decembrie 2012
ContSters269240, utilizator
Inscrierea in fals o puteati solicita dvs .. intrucat dvs ati contestat autenticitatea acelor documente ... art.183 C.proc.civ. prevede ca, daca partea care defaima inscrisul ca fals arata pe autorul sau complicele falsului, instanta poate suspenda judecata pricinii, inaintand inscrisul procurorului impreuna cu procesul-verbal ce se va incheia.

Asadar, la prima instanta ati solicitat inscrierea in fals ?

Alte discuții în legătură

Expertiza grafoscopica a semnaturii unui document in copie Irinel Antoniu Irinel Antoniu Reclamantul depune un contract in copie, cu mari obligatii financiare pentru parat. Reclamantul sustine copia contractului cu un martor care declara ca l-a ... (vezi toată discuția)
Inscriere in fals  Raicu Raisa Raicu Raisa Se poate depune inscrierea in fals odata cu cererea de expertiza grafica? Care este documentul prin care se depune cererea de inscriere in fals in cadrul unui ... (vezi toată discuția)
Daca intr-un proces / litigiu de munca /arat instantei ca actele sunt false. ce se intampla? benga112 benga112 Daca intr-un litigiu de munca am dat in judecata angajatorul.Pentru neplata salari, + concediu de odihana. Desfacere contract de munca. Si spun instante ca ... (vezi toată discuția)