avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Somaj-Asociat firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Somaj-Asociat firma

Buna seara,

Am fost disponibilizata de curand si nu stiu daca pot sa primesc somaj tinand cont ca sunt asociata intr-o firma. Nu realizez nici un fel de venit la firma respectiva.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iael , utilizator 21:55, 29 Iulie 2009
Andreea Lisievici a scris:

Asta prevad normele, intr-adevar, dar dupa parerea mea ele pleaca de la o premisa falsa si o foarte proasta intelegere a organizarii unei societati comerciale. Nu cred ca are rost sa insist.

Si eu am aceasi parere ca tine, din pacate pe aceasta se bazeza refuzul platii indemnizatiei.
adelaida_07 a scris:
Si eu am aceasi parere ca tine

:yeah:

din pacate pe aceasta se bazeza refuzul platii indemnizatiei.

Cum spuneam, eu n-as lasa lucrurile asa :)
Ultima modificare: Marți, 3 Februarie 2009
ContSters20980, utilizator
Daca initiezi ceva anunta-ma =D>
E foarte trist si nedrept ca platim degeaba asigurari si nu benficiem de ele .

Daca noi , cei care suntem asociati nu avem drept de somaj atunci de ce platim asigurari de somaj ?

Daca firma nu inregistreaza profit , atunci se poate beneficia de somaj ?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Octombrie 2009
Iael, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj incompatibil cu calitatea de actionar intr-o sc? Daniela Camelia Nicolae Daniela Camelia Nicolae daca se inceteaza un CIM cu art 61 alin 1 CM respectivul poate beneficia de somaj daca este actionar la o SC? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 24ned 24ned Sunt angajat la o societate comerciala si in acelasi timp sunt actionar unic si administrator la o alta SC unde nu am contract de munca. Daca imi suspend ... (vezi toată discuția)
Cumul indemnizatie pentru ccc cu alte venituri basu basu Sunt in concediu de crestere copil. Daca devin actionar al unei societati comerciala pierd dreptul la primirea indemnizatiei de crestere copil? Stefan (vezi toată discuția)