avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concedierea in plata stimulentului de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concedierea in plata stimulentului de insertie

buna seara,am fost concediat in plata stimulentului de insertie pentru nemotivate,copilul are 1an si 6luni am optat de la inceput pentru stimulent chear dupa ce am nascut.am fost la un avocat si spune ca nu conteaza ca am stimulent.ce pot face?este corect ce mi-a raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:21, 10 Noiembrie 2012
data de concediere este 24.10.2012 dar de ce avocati spun ca nu conteaza ca am stimulent?
Probabil ar trebui sa va schimbati avocatul...
buna seara,am fost la doi avocati si daca am spus ce probleme am in legatura cu stimulentul se uitau la mine ca la o proasta si au zis sa nu mai citesc prostii de pe internet
Din pacate pentru ei , chiar spun ei prostii .. pana acum marea majoritate a raspunsurilor date pe acest Forum sunt in concordanta cu legea ...

V-am postat textul de lege din care reiese clar ca pe perioada cat primiti stimulent nu puteti fi concediata, decat in cazurile prevazute de lege.

In acest caz, trebuie sa discerneti singura in ce masura raspunsurile primite va pot ajuta in cazul supus dezbaterii.
multumesc,o zi buna!

Alte discuții în legătură

Pot fi concediata? ank1307 ank1307 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: pot fi concediata pe perioada cat beneficiez de stimulentul de insertie de 500 lei? Mentionez ca m-am intors la ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie Daiana89 Daiana89 Buna seara, As dori sa stiu in cazul in care mama nu a avut dreptul la ccc iar tatal a optat odata cu incetarea concediului maternal pentru stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie!? petronel11 petronel11 Buna ziua. Am o colega aflata in CCC, pe data de 28.08.2014 copilul implineste un an (tatal indeplineste conditiile prevazute in OUG 111/2010). Conform OUG ... (vezi toată discuția)