avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registru casa in valuta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registru casa in valuta

Sumele care se trec in Registrul de casa in valuta sunt cu sau fara TVA?
Cel mai recent răspuns: cristian_conea , utilizator 20:13, 15 Noiembrie 2012
Gabrielle Monique a scris:

[...]
Iulian, [...]
Sa nu subestimam inteligenta utilizatorilor care posteaza pe forumul Avocatnet. Eu mi-am dat seama ca utilizatorul nostru e chiar bine informat si stie sa ne puna intrebarile la obiect.

Nici o clipa nu am facut asta, adica sa cred ca @cristian_conea nu ar fi inteligent. Totusi, nimeni nu le stie pe toate si am presupus, poate gresit, dar cu buna intentie, ca ar putea fi vorba de o confuzie de termeni. Asta numai dansul ne poate spune.

:)
sa ne lamurim... poate ca este un defect profesional; fiind inginer, vad lucrurile un pic alfel (legile economice sunt diferite de cele tehnice, dupa cum am observat).
lucrurile imi sunt clare acum, dupa cum am spus, asa ca nu isi au rostul polemicile.
am incercat sa fac totul bine dpdv fiscal (de aceea am apelat la sfaturi pe acest site), insa sunt sigur ca nu am cum sa le stiu pe toate (fiind alta meserie), asa ca astept sa vad ce spune controlul financiar de saptamana viitoare.....
inca o data, multumesc tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare registru casa in valuta cristian_conea cristian_conea Am o factura in valuta de 100 euro + 19 euro TVA (cand era TVA-ul 19%....) In registrul de casa in valuta se trece valoarea din factura fara TVA (100 euro) ... (vezi toată discuția)
Diferente intre factura si incasare cristian_conea cristian_conea buna ziua, am emis factura unui client turc in valoare de 575 euro + 109,25 euro TVA = 684.25 euro. am primit in cont 659,25 euro (mai putin cu 25 euro), ... (vezi toată discuția)