avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contract determinat si indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contract determinat si indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
As avea nevoie de un sfat, daca m-ati putea ajuta in urmatoarea problema:
- Lucrez in domeniul bancar, am un contract pe perioada determinata care imi expira pe data de 08.02.2013 , iar eu urmeaza sa nasc in jur de 10.03.2013. In aceste conditii as putea intra in concediu de crestere copil ( postnatal) chiar daca mie imi expira contractul de munca cu o luna inainte de nasterea copilului ? imi puteti spune care ar fi demersurile pe care ar trebui sa le fac inainte sau dupa expirarea contractului de munca astfel incat sa-mi faciliteze trecerea in concediu postnatal fara sa intampin vreo problema?mentionez ca am mai mult de 12 luni anterioare lucrate fara nici un fel de intrerupere pe cartea de munca. Va multumesc anticipat! :((
Cel mai recent răspuns: Iuliana1987 , utilizator 21:46, 20 Noiembrie 2012
va multumesc amandurora pentru raspunsuri. O saptamana frumoasa!
Buna ziua,

Multumesc mult pentru ajutor . O sa vad ce se intampla in continuare.Sper sa rezolv pana la urma...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal-raspuns urgent marianelena marianelena Am dreptul la prenatal Sotia este in ultima saptamana a celui de al doilea contract pe 6 ... (vezi toată discuția)
Imi inceteaza cim pe perioada determinata in timp ce sunt in concediu de maternitate nushu nushu Buna ziua, Am o nelămurire, sunt angajata la stat pe perioada determinata (sa pp ca contractul expira pe data de 15.10.2014). Sunt însărcinata, ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si indemnizatie crestere copil Angheloiu Cristina Angheloiu Cristina Buna ziua, Sunt angajata cu contract pe perioada determinata pana la data de 02.10.2012 si sunt insarcinata in 7 luni. Cel mai probabil voi naste in luna ... (vezi toată discuția)