In plus respectivul apartament nu locuieste nimeni din ianuarie anul acesta.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca in periada calda nu am avut bani sa fac aceasta lucrare, daca timpul personal nu mi-a permis, ce ar fi trebuit sa fac?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lucrez in domeniul instalatiilor automatizate. Deci cunosc sistemul si dl. administrator nu imi poate vinde gogosi cu privire la contorizare.
Alta intrebare...
Stiu ca asociatia are dreptul sa ceara firmei care se ocupa de ridicarea gunoiului, sa aduca un container pentru cei care fac renovari. Astfel incat molozul rezultat din renovare sa nu fie aruncat la tomberon.
Eu asi intreba ce ati facut in primavara, in vara si in toamna, cand instalatia nu era incarcata, era foarte simplu sa montati cate doi robineti (unu pe tur si unu pe retur) la fiecare calorifer si puteati sa dati jos caloriferele fara sa deranjati vecinii, nu se ajungea in aceasta situatie, nu dura foarte mult, nu costa foarte mult si totul era ok.
Nu cred ca v-ati hotarat pe 1 noiembrie sa renovati apartamentul, cred ca stiati de mai mult timp, daca lucrati in domeniu si cunoasteti foarte bine sistemul, atunci de ce nu faceti o cerere la firma care va furnizeaza agent termic, platiti golirea instalatiei, platiti umplerea instalatiei si nu trebuie sa va rugati de nimeni,sau sa "serviti" gogosile cuiva, nu trebuie sa dati cu ciocanul in calorifer, cum "bine" va sfatuia cineva...
Nu este treaba administratorului sau a presedintelui sa ceara container pentru dumneavoastra, ei sunt angajatii si reprezentantii proprietarilor, nu salariatii si salahorii celor care renoveaza apartamente, pentru asta sunt firme care se ocupa cu renovarea apartamentelor si in contract intra si ridicarea molozului, dar si asta costa bani....