Dupa cum am promis revin cu poze...
Iata noul tabel cu intretinerea...
[ link extern ]
Unde este cu rosu, este apartamentul pe care il detin. Sunt trecut acum cu 1 o persoana. Iar unde este marcat cu verde se poate vedea ca sunt trecute doar jumatate de persoana.
Cum va explicati asta? Cum explicati ca am acum 2 metri cubi de apa calda in conditiile in care la bucatarie am apa inchisa de la robinetii de la contoare, la o baie robinetul de calda e blocat pe inchis iar la alta baie de la contor nu am nici o teava care sa ajunga la chiuveta si n-a fost folosit niciodata de cand a fost montat.
Ca sa nu mai zic ca pe langa optiunile mentionate aici pe site despre posibilitatea prin care as putea sa imi schimb caloriferele... .a aparut una neasteptata... datoriile la radet care au oprit apa calda si caldura.
Astfel m-am intalnit zilele trecute cu administratorul si m-a rugat sa platesc suma de la restante ca sa poata plati factura la radet si sa dea drumu la caldura. Iar in seara asta am fost si am platit intretinerea
Iar acum surpriza surpriza... abia cand am ajuns acasa am observat ca restanta mea, care e trecuta pe acel tabel, de fapt era achitata, mai jos poze cu chitantele...
[ link extern ]
Deci la inceputul lunii noiembrie am achitat lunile august si sptemebrie, conform chitantei. Acum cand s-a afisat intretinerea se poate vedea aceeasi suma trecuta la restanta. Iar in chitanta din seara aceasta se poate vedea cum am achitat din nou august si septembrie, doar ca am lasat 170 de lei (nu am avut fix sa las). Am ramas cam buimac, dar decat sa ma cert cu omu am zis sa ajung acasa si sa verific, iar acasa am constatat ca deja am platit.
In plus, cum explicati ca in noiembrie cand am achitat aveam si fond de reparatii, care acum cand am platit pentru aceleasi luni, aceeasi suma, dar fara fond de reparatii?
In concluzie, avand in vedere ca in acel apartament NU a mai locuit nimeni din ianuarie anul acesta, cum explicati modalitate de a trece numarul de persoane la intretinerea si de a calcula intretinerea?
In plus, am adus in discutie si termoizolarea blocului iar raspunsul a fost ca nu se stie daca pana la sfarsitul anului va reusi sa se faca asociatie de proprietari. Raspunsul acesta l-am primit in martie. In aprilie am primit alt raspuns legat de contractul cu enel-ul.
Mie unu, mi se par mult prea multe nereguli pe care le-am observat inca din ianuarie.
Pot cere recalcularea intretinerii din ianuarie pana acum la 0 zero persoane?
Nu as vrea sa cer ajutorul primariei sau al altei institutii care ar putea interveni, desi am acest drept. Suntem vecini cu totii si vreau ca lucrurile sa mearga normal, nu sa ne furam unul pe altul.
In plus, am observat ca de multe ori nu este afisat tabelul, sau este afisat 2..3 zile. Stiu asta ca trec cel putin o data pe saptamana sa ridic corespondenta. Am intrebat de acest aspect iar raspunsul a fost ca cine vrea sa plateasca poate sa mearga la dansul la usa si i se dau toate explicatiile.