Dupa decesul mamei,tata a ramas sa locuiasca in casa parinteasca cu fratele meu
Din cauza unui teren pe care mi l-a donat mama acum cativa ani,fratele mi-a devenit cel mai mare dusman.
Problema este ca ma ameninta de cate ori ma duc, ca-mi da in cap,pune tiganii pe mine ,foloseste un limbaj injurios la adresa mea,facand deseori scandaluri.Tata i-a pus in vedere sa termine cu scandalurile ca n-are dreptul sa-i interzica vizita mea si a sotului meu, dar fratele nu se potoleste
. Fiind foarte in varsta, tata are permanent nevoie de ajutorul nostru,incepand de la mancarea gatita pe care i-o duc,medicamentele necesare,etc
Ce pot face ca fratele sa inceteze cu amenintarile,scandalurile ?
Indiferent de ce vau spus cei de la politie,tot trebuie sa formulati plingere.
Incercati o audienta la comandantul politiei sau la parchet. Anexati la plingere si toate probele pe care le aveti.:)
Plangerea prealabila se depune la organul de cercetare penala: politie sau parchet.
Daca cei de la politie nu au dorit sa va ajute (cu toate ca era datoria lor), depuneti plangerea la parchet.
POATE CA NU ERA VORBA DE O AMENINTARE in sensul legii penale si de aceea cei de la politie au ras.
Dar si in acest caz trebuia primita plangerea si se dispunea apoi cf legii.
Probleme cu fratele
G_Shobo
Stimati Domni/Doamne Avocati/Avocate numele meu este Cristian locuiesc in sectorul 3 salajan cu mama si cu fratele de 23 de ani in acelasi apartament. Nici nu ... (vezi toată discuția)