avvalentina a scris:
Se poate intocmi cererea de revizuire dupa studierea actelor.
Respectiva persoana "parata" a cerut in 2008 pe calea unei "Ordonante Presedintiale" sa fiu evacuat din locuinta coproprietate si pt a castiga a mintit ca eu am fost violent cu ea si ca a trebuit sa fuga de-acasa...acum la partaj la interogatoriu a spus ca nu a fugit de-acasa si ca de fapt a mai locuit alaturi de mine inca 4 luni.
In procesul de "Ordonanta Presedintiala" a avut castig de cauza si m-a evacuat din casa tocmai cu acele minciuni pe care acum le-a dezmintit la interogatoriu...
Eu am facut atunci plangere penala pe "Fals in declaratii si Marturie mincinoasa"...
Acum minciuna paratei este dovedita clar printr-un interogatoriu semnat de ea, de catre Judecator si Grefier...
Bun, eu acum inteleg ca trebuie sa merg din nou la Parchet cu o noua cerere de revizuire a rezolutiei data in 2009 si sa aduc ca proba copia interogatoriului paratei?
REPET sunt probe clare care demonstreaza ca parata a mintit total intr-o actiune civila, plus de asta eu am fost foarte mult pagubit: onorariul avocat fond si recurs, cheltuieli de evacuare dispuse de catre un executor judecatoresc, cheltuieli de judecata...etc ...aprox 80-90 de milioane lei vechi pe care i-am pierdut datorita minciunilor paratei.
Asta este ideea, sa redeschid dosarul penal si sa ma constitui parte civila pentru recuperarea pagubei ce mi-a fost produsa...
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook