avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cetatean moldovean cu cetatean roman
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cetatean moldovean cu cetatean roman

Salut! sunt cetateanca Republicii Moldova si vreau sa-mi inregistrez casatoria cu prietenul meu-cetatean roman pe teritoriul Romaniei. De ce acte am nevoie eu?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 10:55, 24 Martie 2013
va multumesc mult!
Sa fie cu noroc :)
Buna seara! Am depus actele pentru obtinerea vizei pentri Romania, am zis ca am nevoie pentru ca ma casatoresc acolo...azi trebuia sa-mi ridic pasaportul cu viza, dar nu mi l-au dat...au zis sa vin miine la interviu cu Consulul... Spuneti-mi va rog, am nevoie sa am ceva documente cu mine? ce prezinta, ce o sa ma intrebe la acest interviu?

Banuiesc ca daca aveati nevoie de acte in plus fata de ce ati depus vi s-ar fi spus, nu cred ca despre asta este vorba.
Daca scopul dvs. este sa va casatoriti cu omul iubit nu ar trebui sa va fie teama de interviu - raspundeti sincer la intrebari si gata :)

Succes!
multumesc mult:yes:

Alte discuții în legătură

Casatorie intre un cetatean roman si o basarabeanca dselepco dselepco Buna ziua! Sant cetatiana al Republicii Moldova, an prezent ma aflu an Italia. De 3 ani traesc cu roman si am hotarat sa ne casatorim si sa ne mutam cu taraiul ... (vezi toată discuția)
Mai este necesara viza pentru uk a unui cetatean moldovean casatorit cu cetatean roman ? virna virna Doresc sa ma castoresc cu o cetateanca din Republica Moldova si as dori sa stiu care sunt actele necesare pentru casatorie, dar si ce trebuie sa fac pentru a ... (vezi toată discuția)
In certificatul de casatorie lipseste cod numeric personal.. xiusha xiusha in certificatul de casatorie lipseste cod numeric personal..Sunt cetateanca a Republicii Moldova,si sotul nu are cetatenie romina si in cetificatu de casatorie ... (vezi toată discuția)