azi am primit comunicare de divort+custodie intradevar ceea ce mi sa spus precum ca custodia o sa fie comuna asa si este custodia la copil este comuna insa am o nelamurire in comunicare mai spune ca vina exclusiva de desfacere a divortului este a mea ca si reclamant,ce ar putea sa faca fosta sotie in acest caz si ce as putea eu sa fac,legal?daca comunicarea a fost data ce se va intampla cu plangerea penala pe care am facut.o impotriva soacrei mele pentru marturie mincinoasa,chiar nu se ia in consideratie ca soacra mea a mintit la proces?
ca si o concluzie eu acum ar trebui sa astept cele 30 de zile pentru a face comunicarea definitiva fara sa mai fac recurs si sa imi vad de copilul meu...sa nu imi mai fac griji ca sar putea sa mai am vreo surpriza din partea fostei sotii...
ca si o concluzie eu acum ar trebui sa astept cele 30 de zile pentru a face comunicarea definitiva fara sa mai fac recurs si sa imi vad de copilul meu...sa nu imi mai fac griji ca sar putea sa mai am vreo surpriza din partea fostei sotii?
Daca ea nu va declara apel nu stiu cat sens ar avea sa declarati si dvs.
Insa, daca va supara foarte tare situatia referitoare la culpa exclusiva a dvs. si considerati gresita hotararea judecatoreasca puteti declara apel.
Sfatul meu ar fi sa verificati daca va declara ea apel.
Sau ea este plecata din tara?
din cate stiu eu fosta sotie este plecata din tara,nu a mai dat nici un semn de viata aproape de 1 luna si jumatate,insa referitor la recurs s.ar putea sa il faca mama ei care vrea cu orice pret sa.mi ia copilul...ai rau este ce de cateva zile a scos anumite vorbe precum ca copilul nu este al meu,am facut nenumerate plangeri la politie si degeaba...sincer fosta sotie nici nu stie ce se afla in dosarul de divort,ce hotarare sa luat si ce ar trebui sa faca,ea habar nu are ce se intampla cu alte cuvinte,am incercat sa iau legatura cu ea dar fara nici un rezultat..
Custodie comuna
NitaCor
Prin divort s-a stabilit incredintarea copilului minor in custodia mamei.Va rog sa imi spuneti daca am sanse sa obtin custodia comuna avand in vedere intrarea ... (vezi toată discuția)