azi am primit comunicare de divort+custodie intradevar ceea ce mi sa spus precum ca custodia o sa fie comuna asa si este custodia la copil este comuna insa am o nelamurire in comunicare mai spune ca vina exclusiva de desfacere a divortului este a mea ca si reclamant,ce ar putea sa faca fosta sotie in acest caz si ce as putea eu sa fac,legal?daca comunicarea a fost data ce se va intampla cu plangerea penala pe care am facut.o impotriva soacrei mele pentru marturie mincinoasa,chiar nu se ia in consideratie ca soacra mea a mintit la proces?
Doar mama copilului ar putea sa se lupte dar din ceea ce ziceti nu pare ca ar mai dori asa ceva...
V-am intrebat daca este in tara pentru ca poate declara apel prin posta cu scrisoare recomanda cu confirmare de primire.
In acest caz apelul ei poate sosi la dosar la cateva zile dupa implinirea termenului de 30 de zile...
am inteles, eu am primit comunicarea pe 07.01.2013,care este termenul de 30 zile cel de din 13.12.2012 cand sa incheiat sedinta sau se ia in consideratie de cand am primit eu comunicarea acasa dupa stampila postei??
Custodie comuna
NitaCor
Prin divort s-a stabilit incredintarea copilului minor in custodia mamei.Va rog sa imi spuneti daca am sanse sa obtin custodia comuna avand in vedere intrarea ... (vezi toată discuția)