avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Infractiunea de slutire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Infractiunea de slutire

As dori sa aflu daca mai este incriminata acesta fapta, respectiv infraciunea de slutire, daca ati putea sa/mi spuneti cadrul legislativ
Cel mai recent răspuns: ContSters85451 , utilizator 11:47, 10 Aprilie 2009
Nu stiu daca e chiar asa, avand in vedere ca foarte multi judecatori si nu de ieri de azi, au exact aceeasi parere. Nu e nicio problema ca nu o impartasiti, dar asa cum prevede regulamentul de postare, daca aveti o alta pozitie ar trebui sa o argumentati si sa nu o transformati intr-un atac personal.
imi cer scuze daca a sunat a atac personal...sa consideram subiectul incheiat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala grava sau nu?? nickolas_pjs nickolas_pjs buna tuturor,,, totul incepuse intr-o duminica dupa amiaza,,iesind cu niste prieteni apropiati la o bere,unde in urma unei altercatii cu barmanul,care incerca ... (vezi toată discuția)
Cicatrice (vatamare corporala grava sau lovire si alte violente) xuser xuser Daca in urma unei altercatii , victima primeste un pumn in ochelari, lentila cauzandu-o o cicatrice de 4 cm deasupra ochiului, fapta intra la lovire si alte ... (vezi toată discuția)
Un sfat , va rog raducuu raducuu buna ziua, am nevoie de un sfat va rog frumos .. sa va povestesc depre ce este vorba. un prieten de-al meu a fost taiat pe fata de un vecin , a facut ... (vezi toată discuția)