avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara major
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara major

Sunt un tata a trei copii. Unul major, provenit dintr-o casatorie anterioara,elev la un liceu privat la care mama lui plateste circa 5000 euro pe an. In sentinta de divort scrie ca nu sunt obligat la plata unei pensii alimentare. In toti anii de la divort si pana in prezent i-am dat anumite sume de banii fie lunar fie la o anumita perioada de timp. am inca doi copii minori in varsta de 9 luni pentru care primesc in prezent indemnizatie de crestere in valoare de 1800 ron. Intrebari:
1. Daca sunt obligat sa platesc pensie alimentara majorului ?
2. In ce cuantum?
Cel mai recent răspuns: ruxandra67 , utilizator 23:14, 23 Ianuarie 2013
buna seara,domnule;dupa umila mea parere,nu trebuie legea sa va oblige la o anume plata;este fiul dvs;face o scoala;nu sunteti mandru de el?este mai greu fiind trei copii la mijloc dar sunt conviinsa ca pentru a iesi in oras cu o fata sau pt a-si cumpara o cartele tel.gasiti dvs.o rezerva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procent pensie alimentara scap.cm scap.cm Buna ziua ! As dori o lamurire pentru urmatoarea situatie: sotul meu a mai fost casatorit si are o fetita pentru care plateste un procent de 25 % din ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentară din indemnizație crestere copil 2020user2020 2020user2020 Buna ziua! Plătesc pensie alimentara pentru un copil dintr-o relație anterioară. Aceasta mi-a fost stabilită acum 7 ani din salariul minim pe economie. ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara tata strain camelianna camelianna copil in afara casatoriei,recunoscut,ce pensie alimentara poate sa primeasca de la tata,in cazul in care acesta este cetatean strain si este student,adica nu ... (vezi toată discuția)