Proprietarul este singurul raspunzator de cele intamplate, chiar daca nu este membru al as. prop. Greseala as. prop. este ca daca pana acum nu aveti copii dupa actele de proprietate ale tuturor proprietarilor, ar fi bine sa o faceti de acum inainte.
Notificati proprietarul despre sumele aflate in debit si daca nu achita in termen de ... il actionati in instanta.
Noi am patit la fel cu o mare banca si-am pierdut cu toate ca aveam instituit privilegiul imobiliar - care este un fel de frectie asa pentru prosti, deci nu va mai plangeti din acest punct de vedere pentru ca oricum este tardiv.
Nu vreau sa mai comentez ce a facut / ce nu a facut as. prop. pentru ca cetateanul sa nu acumuleze un debit atat de mare incat sa nu-l mai poata achita decat eventual prin instrainarea proprietatii.
mai jos aveti un link de unde va mai puteti inspira. Mai mult, mai cautati aici pe forum alte tag-uri asemanatoare. Mergeti la
Cautare in forum - cautare personalizata, aflat in partea de sus-dreapta, poate gasiti si povestea mea...
Oricum, noul proprietar nu va achita nimic deoarece el are documente din care rezulta ca apartamentul este lipsit de sarcini. trebuie sa va razboiti in instanta numai cu
fostul proprietar.
Succes!
www.avocatnet.ro/content/for...