avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Haos la asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Haos la asociatia de proprietari

Asociatia noastra de proprietari se confrunta cu urmatoarea problema.Avem un datornic pe care l-am dat in judecata ptr restante la intretinere. Primul termen de judecata este in iunie.

Ieri s-a prezentat la asociatie un domn cu un document caare demonstreaza ca a cumparat apartamentul cu datorii, la licitatie. Asociatia nu a stiut ca ap fusese executat silit.

Din document rezulta ca persoana pe care noi asociatia am dat-o in judecata ptr restante la intretinere nu era adevarata proprietara a apartamentului.

Ne-am dus la ap respectiv si asa am aflat ca omul locuia acolo prin bunavointa proprietarului de drept (pe care nu l-am vazut niciodata la fata ) si fara contract de inchiriere declarat la administratia financiara.

INTREBARE

PE CINE TREBUIE SA DAM IN JUDECATA CA SA RECUPERAM BANII DATORATI ASOCIATIEI?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:06, 28 Ianuarie 2013
Administratora nu poate inchide robinetii nimanui.


[I]Iinterventie moderator.

Poate reusiti sa cititi legile asociatiilor si o sa invatati in sfarsit care sunt atributiile unui administrator si...poate ne lipsiti de comentarii nelalocul lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se respecta privilegiu imobiliar ca prioritate in fata unei datorii ipotecare in cazul unei vanzari la licitatie? legal23 legal23 Suntem o conducere noua in cadrul asociatiei de proprietari. Am aflat accidental ca un apartament care are mari datorii la intretinere a fost adjudecat la ... (vezi toată discuția)
Ipoteca de rang 1 versus legea 230 / 2007 art 51 max36 max36 La mine in bloc a existat un proprietar de apartament care a avut un credit la banca ipotecat cu apartamentul in catre avea sediul firmei.Nu a mai platit si e ... (vezi toată discuția)
Privilegiu imobiliar instituit dupa intrarea in executare silita igaby2003 igaby2003 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti asupra urmatoarei situatii: Intr-o asociatie de proprietaria avut loc o executare silita efectuata in numele unei banci. De ... (vezi toată discuția)