avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere

Buna seara, am o problema si sper sa gasesc un raspuns.
In data de 22,01,2013 seful meu a venit la munca si mi-a spus ca vom inceta coaborarea. Din acel moment m-a tratat ca pe un -infractor- , vroia sa semnez tot felul de hartii pt stoc in alb si altele. Nu am semnat nimic .Singurul lucru pe care l-am semnat a fost un proces verbal de predare a masinii pe care o utilizam. Nu am reusit sa ajungem la nici un fel de consens. In final a schimbat yala de la sediul firmei, eu am plecat cu lucrurie personale.
Acestea se intamplau la un punct e lucru din at oras decat cel in care este firma mama. Dupa doua zile trimite, in care nu am avut nici un fel de comunicare, a trimis 3 colegi sa facem un stoc si sa rezolvam problemele. Stocul s-a facut , l-am semnat cu obiectiunile de rigoare. Soldul de casa nu a fost stabilit concret. Nu am predat gestiunea, nu mi s-a dat nici un fel de document oficial, am facut eu copii doar la acel stoc.
Nu stiu care imi este statutul, nu mi s-a dat preaviz, absolut nimic.
Va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac in aceasta situatie, intrucat seful meu ameninta ca ma concedia disciplinar, cu toate ca nu am savarsit nici o fapta care mi se poate imputa.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 11 Martie 2013
Buna ziua,
in urma sesizarior mele, patronul a anulat decizia de suspendare, drept urmare sunt in continuare angajat, in schimb faptic stau acasa si nu am mai primit salariul de doua luni de zile. Intentionez sa demisionez. As dori sa imi spuneti cum pot proceda cu drepturile salariale restante, deoarece de buna voie nu mi le va plati. II actionez in judecata in baza art. 166 (4) , la tribunalul muncii, sau este o judecata de drept civil? Trebuie sa respect niste termene ?
Este litigiu de munca ... prin urmare, promovati actiunea la Tribunalul in raza careia aveti domiciliul sau locul de munca ...

art.171 C.mun.
(1) Dreptul la acţiune cu privire la drepturile salariale, precum şi cu privire la daunele rezultate din neexecutarea în totalitate sau în parte a obligaţiilor privind plata salariilor se prescrie în termen de 3 ani de la data la care drepturile respective erau datorate.
(2) Termenul de prescripţie prevăzut la alin. (1) este întrerupt în cazul în care intervine o recunoaştere din partea debitorului cu privire la drepturile salariale sau derivând din plata salariului
Dupa o tentativa esuata de a-mi desface contractul de munca dsciplinar, dupa decizii abuzive, pe care am reusit sa le anulez, patronul meu a reluat procedura cercetarii disciplinare printr-o convocare. Nu mai stiu cum sa procedez. Nu mai vreau sa o iau de la capat cu aceleasi expicatii la convocare, i-am combatut toate faptele imputate prin adrese oficiale. Intre timp mi-am gasit si un alt loc de munca. Este posibil sa- i trimit doar o adresa prin care sa- i contest reluarea procedurii, sa imi dau demisia fara preaviz , avand in vedere ca nu mi-a platit drepturile de doua luni si sa il dau si in judecata pt abuzuri si neplata salariului?
Neplata drepturilor salariale este un motiv de a demisona fara preaviz, potrivit art.81 alin.8 C.mun. ... Salariatul poate demisiona fara preaviz nu numai în cazul încalcarii de catre angajator a obligaţiilor instituite prin contractul individual de munca, ci şi a obligaţiilor instituite prin contractul colectiv de munca sau prin lege.

Alaturi de aceasta posibilitate de a demisiona fara preaviz în cazul încalcarii de catre angajator a obligaţiilor sale, dvs va pastrati şi dreptul de a sesiza instanţa judecatoreasca.

In acest caz, data incetarii c.i.m. va fi data la care dvs ati depus demisia la angajator.
Intrebarea este , ii pot da demisia daca angajatorul a inceput o cercetare disciplinara?

Alte discuții în legătură

Demisie salariat fara preaviz mari_ionescu mari_ionescu Buna ziua, O salariata a depus cererea de incetare a activitatii la demisie cu data de 10.04.2015 fara efectuarea preavizului. Conform contractului individual ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz yuky_33 yuky_33 lucrez la un magazin ca lucrator comercial si acum 2 saptamani a venit un nou sef de magazin care a facut inventarul si a constatat ca sunt multe ... (vezi toată discuția)
Concediere, cim cu durata determinata CristinaLutiu CristinaLutiu Buna ziua. S-a facut o angajare cu CIM pe durata determinata din 10.02.2015.Salariatul nu respecta programul de lucru, are un comportament urat si ... (vezi toată discuția)